Lumberjack botlarım hakkında..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Lumberjack botlarım hakkında..
Arkadaşlar Lumberjack marka bot aldım bi şikayetim yok lakin (12saat ayağımdan hiç çıkartmadım botu) bugün kar yağdı istanbulda neysem botlarımla kara girdim bi sorun yok ama 15dk sonra eve gittiğimde sadece baş parmağımın olduğu kısımda ıslaklık gördüm. Ayağımın altıda nemli gibiydi. Dedim kendi kendime oğlum emre bu ter olmasın bütün gün ayakkabıyı hiç çıkartmadın diye ? Ayakkabının içine elimi sokup (Ayağımın ayakkabıda baş parmağının değdiği yere) dokundum ve orada bi soğukluk hissettim birazda nemli gibiydi.

Arkadaşlar ayakkabıyı alalı 3gün oldu FLO'dan almıştım. Sizce ayakkabıyı değiştirmelimiyim yoksa bu deri ayakkabılarda normal bir durummudur? Sadece ciddi cevaplar istiyorum alay geçicek arkadaşlar konuya girmesin.

Şimdiden teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

Buyrun link

http://www.flo.com.tr/erkek-bot-modelleri-10071-M-5005-Siyah-Erkek-Bot.html?mrk=1499

coolasker54

coolasker54

Üye
kar suyunu geçirmeyecek ayakkabı yok diye biliyorum (: Ama olağan bi durum bende sadece karlı havalarda sık sık karşılaşırım bu durumla. Panik yapma ayakkabıyı sıcak yere koy çoraplarını değiştir. :ehe

furkan5800

furkan5800

Üye
Bnde slazenger aldim tipa tip ayni durum basima geldi bu gun

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Hayatim Boyunca Bot Giymedim .. =]

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Ayakkabıların burnunu suya tuttum 1-2dk kadar. su geçirmedi üstten. ama altı buz gibi oldu sanırım nem

restmod

restmod

Üye
Bot da YDS yi öneririm askeri bot markası zaten 2 yıldır kullanıyorum ne bi su geçirdi ne de nem yaptı kış için birebir :oke:

ama bi kötü yönü var oda her AVM ye falan girdiğiniz xray den geçerken mutlaka ötüyosunuz :D

MrTech

MrTech

Üye
nemdir o :)

- - - Eklendi - - -

Bende kendime YDS mi alsam

bboyQ7

bboyQ7

Üye
200 lira mi ? Dayi burda 400tl ye haci murat taksi var

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
evet hocam 200tl verdim ama bugün 10 saat ayagımdan cıkarmadım gine ( işte ayaktayız ) sonra karda eve giderken yürüyerek ( 30dk yürüdüm ) karın içine içine soktum ayakkabıyı :D test amaçlı :D sonra eve geldim sadece baş parmağım azcık nemlenmiş o kadar :D içide sıcacıkkk :D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Yds'nin Bradsley diye botları var :) kullanıyorum .. memnunum :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Paranız varsa timberland tek geçerim. Ha o kadarım yok diyorsan Catterpillar ( CAT ) ikiside aynı deriyi kullanıyor ve oldukca güzeller.
Limit 200 olduğu için alamadım yoksa her zaman Timberland tek geçerim :) Hadi konu size emanet :)

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Lastik çizme en iyisi.

aleranol

aleranol

Üye
Bende goretex malzemeden yapılmış nike spor Ayakkabı var bugün onla gittim kara soktum su gecirmedi bide üstü kırliydi Çeşmede yikadim yine herzamanki gibi su geçirmedi. Sivasta kışın bot yerine nike in goretex ayakkabisini giyiyordum. Bu 3. Aynı ayakkabim. Fiyatı. Da 120 ile 140 arasında değişiyor. Bence bota gerek yok :D botum hala üst rafta beni bekliyor :ehe

konyarapp

Üye
Kardeş bende caterpıllar alaska modeli var şimdiye kadar hiç şu geçirdiğini hatırlamıyorum.birde sadece bir ayağında var ise götür ilgilensinler.

volkanik38

volkanik38

Üye
Bende Scooter var bile bile suyun içinden yürüyorum ayağımda tek damla su olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...