turkcell de tonla kazan diye birşey vardı Vodafone de de var mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
turkcell de tonla kazan diye birşey vardı Vodafone de de var mi ?
Ben turkcell deyken tonla kazandan çok yararlandım doğrusu.. Vodafone de de buna benzer uygulamalar varmı ?

Vodafone bedavalarda çok cömert dediler bir aydir Vodafone de yım ama bir tık yok :s

• Beğen
Tepkiler: yasir..

murat.122a

murat.122a

Üye
tonla kazan yok ama vodafonenin süper internet paketleri ilk ay ücretsiz ABONE SUPER1GB yaz 3636 gönder ilk ay bedava kullan

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
bilge_adam

bilge_adam

Üye
Valla cepkazan kampanyasına geçersen ve 25 yaş altıysan 25 tl yüklediğin zaman 2000 dk vodafonelular için bedava geliyor

plusnettr

plusnettr

Üye
Cömert diye geldiysen, sen çok yanlış gelmişsin dostum

phasan

phasan

Üye
Ben turkcell deyken tonla kazandan çok yararlandım doğrusu.. Vodafone de de buna benzer uygulamalar varmı ?

Vodafone bedavalarda çok cömert dediler bir aydir Vodafone de yım ama bir tık yok :s

Arkadasim hemen bedava vermez arada veriyor vodafone

joker.lg

joker.lg

Üye
Biri seni aradı mi on dk ya 50 kuruş geliyor onu da konuşma olarak kullanabiliyorsun bu var galiba ceparan kampanyasıydı

bilge_adam

bilge_adam

Üye
Biri seni aradı mi on dk ya 50 kuruş geliyor onu da konuşma olarak kullanabiliyorsun bu var galiba ceparan kampanyasıydı

Evet kardeşimin dediği doğru 7506 yi arayıp ücretsiz abone oluyorsun. Diğer operatörler ve ev iş telefonu ile arandıkça kazanıyorsun. 10 dk oldu mu 50 kuruş. Tabi bunu tutup bedava dakikanız olan diğer bir operatör hattı ile aşırı süre boyunca yapmayın. Yoksa kara listeye aliniyorsunuz. Mesela ben de şu an 15 tl ceparan var kullanamıyorum. Hattımda dakika olduğu için dakikalar bitmeden kullanamıyorum

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş kayıt oldum buna. sabah bana 54 kuruş kazandıniz diye mesaj geldi.sonra akşam bir arkadaş aradı yarım saat konuştuk ama hiçbirşey gelmedi ?

phasan

phasan

Üye
arkadaş kayıt oldum buna. sabah bana 54 kuruş kazandıniz diye mesaj geldi.sonra akşam bir arkadaş aradı yarım saat konuştuk ama hiçbirşey gelmedi ?
avea ve türkcell den aranınca gelıyor

bilge_adam

bilge_adam

Üye

vodafone ve özel servisler hariç ev iş turkcel avea gibi şebekelerden aranınca geliyor. Ben bugün 15 tl yi bitirdim ceparandan kazandığım 15 tl idi bitti

bilge_adam

bilge_adam

Üye
hm. beni arayan Vodafone liydi..:)

- - - Eklendi - - -

15 demek. bende daha 54 kuruş var..:s

birikir kardeşim. Ben de birikmesinin sebebi cepkazan tarifesindeyim. Yaşın 25 ise veya 25 in altı ise 25 tl yüklemene tam 2000 dk vodafonelularla bedava. 25 yaş üstü isen 1000 dk vodafonelularla bedava.Üstelik 25 tl cebine kalıyor. Bu 25 tl ile de 20 tl sine her yöne 500 dk alıyorum. Konuş konuş bitmiyor bu yüzden ceparan birikiyor. Diğer yönler beni çok arıyor ondan dolayı ben de kullanamıyorum çünkü dakika var. Ondan dolayı sabırlı ol kardeşim biriki

murat.122a

murat.122a

Üye
Avea hattın varsa HERYONE yaz 2460 a gönder 60 dakika höryöne günlük paketi al 2tl vodafone hattını ara ceparandan 3 tl hesabına yükleniyor(.not iki telefonun olacak avea hattınla vodafone hattını arayarak 2 tl yi ceparanda 3tl oluyor.)gece 20 00 da al 21 00 kadar vodafone hattını ara gece 12 den sonra al yani 4tl verip vodafone hattını 2 saat ariyon 6tl ceparana yükleniyor

bilge_adam

bilge_adam

Üye
Avea hattın varsa HERYONE yaz 2460 a gönder 60 dakika höryöne günlük paketi al 2tl vodafone hattını ara ceparandan 3 tl hesabına yükleniyor(.not iki telefonun olacak avea hattınla vodafone hattını arayarak 2 tl yi ceparanda 3tl oluyor.)gece 20 00 da al 21 00 kadar vodafone hattını ara gece 12 den sonra al yani 4tl verip vodafone hattını 2 saat ariyon 6tl ceparana yükleniyor

güzel uygulama ama kardeşim şunada dikkat et. Ses gitsin birimden ötekine müzik aç yani boş durmasın. Vodafone anladığı zaman kara listeye alıyor. Bu seferde kampanyalardan yararlanamıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt