tonla kazan yok ama vodafonenin süper internet paketleri ilk ay ücretsiz ABONE SUPER1GB yaz 3636 gönder ilk ay bedava kullan
Ben turkcell deyken tonla kazandan çok yararlandım doğrusu.. Vodafone de de buna benzer uygulamalar varmı ?
Vodafone bedavalarda çok cömert dediler bir aydir Vodafone de yım ama bir tık yok![]()
Cömert diye geldiysen, sen çok yanlış gelmişsin dostum
Arkadasim hemen bedava vermez arada veriyor vodafone
Biri seni aradı mi on dk ya 50 kuruş geliyor onu da konuşma olarak kullanabiliyorsun bu var galiba ceparan kampanyasıydı
Biri seni aradı mi on dk ya 50 kuruş geliyor onu da konuşma olarak kullanabiliyorsun bu var galiba ceparan kampanyasıydı

avea ve türkcell den aranınca gelıyorarkadaş kayıt oldum buna. sabah bana 54 kuruş kazandıniz diye mesaj geldi.sonra akşam bir arkadaş aradı yarım saat konuştuk ama hiçbirşey gelmedi ?
arkadaş kayıt oldum buna. sabah bana 54 kuruş kazandıniz diye mesaj geldi.sonra akşam bir arkadaş aradı yarım saat konuştuk ama hiçbirşey gelmedi ?
avea ve türkcell den aranınca gelıyor

vodafone ve özel servisler hariç ev iş turkcel avea gibi şebekelerden aranınca geliyor. Ben bugün 15 tl yi bitirdim ceparandan kazandığım 15 tl idi bitti

hm. beni arayan Vodafone liydi..
- - - Eklendi - - -
15 demek. bende daha 54 kuruş var..![]()
hm. beni arayan Vodafone liydi..
- - - Eklendi - - -
15 demek. bende daha 54 kuruş var..![]()
Avea hattın varsa HERYONE yaz 2460 a gönder 60 dakika höryöne günlük paketi al 2tl vodafone hattını ara ceparandan 3 tl hesabına yükleniyor(.not iki telefonun olacak avea hattınla vodafone hattını arayarak 2 tl yi ceparanda 3tl oluyor.)gece 20 00 da al 21 00 kadar vodafone hattını ara gece 12 den sonra al yani 4tl verip vodafone hattını 2 saat ariyon 6tl ceparana yükleniyor