Bi kız var :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
acuxx

acuxx

Üye
biraz artist ol tek el çepte olsun. Kızın karşısına geç derslerden felan kısa muhabbet et sonra ayrıl yanından maksat ben burdayım demek. Sakın kızın üstüne düşme samimi davran sakın dişlerini göstererek gülme tebessüm et en fazla :)

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
tamam artist olalım bundan sonra görsün artık bizi :) saolasın bunların hepsini uygulucam :)

- - - Eklendi - - -

olursa ne istersen iste benden

esokmen

esokmen

Üye
Abi herzaman lise ogrencileri icin yasitlariyla cikmak sorun olmustur. Hele ki kendi sinifindan biriyle cikmak. Fakat sen onunda senin gibi biri oldugunu dusunuyorsan. Git delikanli gibi boyle boyle. Benim dusuncelerim bu. Eger seninde icinde bana karsi birseyler varsa ya da konusmak daha yakindan tanismak istersen beni mutlu ederisn de bak bakalim.

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
seninkini uygulucam düşüncem öyle zaten .benim en büyük hayalim ehliyet alıp okula arabayla gidip kızı eve bırakma teklifi filan etmekti kısmet değilmiş .

acuxx

acuxx

Üye
tamam artist olalım bundan sonra görsün artık bizi :) saolasın bunların hepsini uygulucam :)

- - - Eklendi - - -

olursa ne istersen iste benden

İnş olurda aşırıya kaçma kızdan yüz buldum diye hemen atlama kızın üstüne sakin sakin sindire sindire olur bu işler. Bak sadece kendini göstermekle başka ileriye gitme daha sonra bana ne yaptığını yazabilirsin ben hep forumdayım :)

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
tamam özelden veya yine buraya yazarım . Bir haftayı böyle tek el cepte artist göz göze gelmeye uğraşarak geçireceğim . Inşallah olur

acuxx

acuxx

Üye
tamam özelden veya yine buraya yazarım . Bir haftayı böyle tek el cepte artist göz göze gelmeye uğraşarak geçireceğim . Inşallah olur

Hadi bakalım artisliği abartma tek el cepte den ileri gitmesin :) hadi görelim seni :)

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
valla gaza geldim normaldede sıkardım ama bu sefer daha çok parfüm sıkıcam.traş olmadığım halde traş kolonyasi sürücem :) :) şu sözü çok begendim forumda buldum ; Ya Rab! Ya beni onun gönlüne düşür, yada onu benim gönlümden düşür.

- - - Eklendi - - -

foruma girerken karamsardım gaza geldim açılıcam tatile kadar

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Tam gaz git

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
şuan karşımda olsa kesinlikle konuşmuştum :)

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle ya geçen sene niye girmedim ben bu foruma :) girsem şimdiye benimdi :)

- - - Eklendi - - -

valla ne yalan soyliyim bana bi cesaret geldi :) :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Ona suphemiz yok kardesim :D

Jomolocco

Jomolocco

Üye
:).

Sniper0200

Sniper0200

Üye
Sana kız mı yok be dene şansını reyiz :D

BYFECI

BYFECI

Üye
git kıza acıl cozum bu

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Sen baştan kaybetmişsin kardeeş sen gidip konuşamazsın hayatta o kızla, o kızda yarın takar başkasını kolunaa :D

dookie85

dookie85

Üye
sakın gidip pat diye açılma sonsuza kadar kaybedersin kızı. önce arkadaş ol. hem arkadaş olunca belki beğenmiceksin kızı, öyle bi durum da var. bi ölç tart bakalım. sonra bakarsın çaresine. bence öyle el cepte artizliklere hiç gerek yok, daha itici olursun. olduğun gibi görün, kıza yicekmiş gibi bakma da.

acuxx

acuxx

Üye
sakın gidip pat diye açılma sonsuza kadar kaybedersin kızı. önce arkadaş ol. hem arkadaş olunca belki beğenmiceksin kızı, öyle bi durum da var. bi ölç tart bakalım. sonra bakarsın çaresine. bence öyle el cepte artizliklere hiç gerek yok, daha itici olursun. olduğun gibi görün, kıza yicekmiş gibi bakma da.

Ayarını kaçırmadığı zaman itici olmaz

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
okulda herkes biliyor nerdeyse bir tek o bilmiyor :) demin face de açık gördüm soru yazdım oda tam çıkmış.ben bunu sevmiyorum ışte.sanki annesini kaybetmiş bebeler gibi ortada kalıyorum.mal gibi.sırf kapatacak bana cevap vermeyecek korkusuyla yazmıyorum internetten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt