Bi kız var :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
vallahi idda için değil 2 sebebim var kız kabul etsin onlara verdiğim sözün 2 katını ısmarlarım.
1 kızi kaybetme korkusu başka birine kaybetme
2 de 2.dönem ygs var az görüşeceğimizi düşünüyorum o yüzden acele ediyorum .
2 hafta içinde açılmam lazım

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
beyler konu kilit oldu kızın arkadaşına söyledim olmaz vazgeç bu sevdadan dedi başka birini seviyor dedi. Yazanlara okuyanlara çok teşekkürler moralim alt üst oldu sınav filan aklımda yok. Ama gidip yine konusucam içimi dökücem .

esokmen

esokmen

Üye
kardeşim git konuş. olur olmaz artık yapacak bir şey yok. Bİr laf var bak ok yaydan çıktı diye. bir iddaa ugruna takıldın. Ama anladığım kadarıyla o idda yı bahane ederek gidip açılmaktı niyetin yani içinde vardı zaten. Ben senin yerinde olsam bu kadar uzatmazdım. Daha önce deneyimlerin az olmuş yada olmamaış çünkü ne yapman gereketiğini bilmiyorsun bence. Git ve söyle o aşk içindeyken onu başkasının kollarında görmek, yarın konuştuğunda hayır demesinden daha fazla koyar. Benden bu kadar gerisi sana kalmış..... İnşallah herşey istediğin gibi olur.

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
içimde gene bi umut vardı oda gitti . Aynen öyle idda yi yeşillik olsun diye yaptım. Gidip söylicem ne derse desinler. Ama ne diyim senin sevdiğin varmış ama ben senden hoşlanıyordum filan mi diyim bilmiyorum son kez yardım etseniz hiç değilse soyliyim yüzüne karşı

anilari35

anilari35

Üye
Defterini iste notlarim eksik de ertesi gun defteri verirken icine mektup birak mektubun icinede hislerini duygularini kat

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
ya başkasının eline geçerse ben öyle yazıyla da uğraşmak istemiyorum ne hissediyorsam yüzüne söylemek daha iyi olur

dookie85

dookie85

Üye
armudun da sapı var koparıp yiyoz de :ehe
şaka bi yana geçmiş olsun kardeş, vardır bi hayır boşver.

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
nasibimiz değilmiş demekki başka birindeymiş nasibimiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt