galaxy w kasma sorunu !!!

Sponsorlu Bağlantılar

erotero

Üye
    Konu Sahibi
galaxy w kasma sorunu !!!
arkadaşlar delireceğim artık bu telefonu rahat oyun oynarım diye aldım ama bin pişmanım 3d oyunlardan bahsetmiyorum ufak oyunlarda bile kasıyor
-temple run
-subway surfers
-highway rider
format giderir mi sizce ve formatta root gerekiyor mu?
lütfen bir cevap yazın

mesutgaga

mesutgaga

Üye
temple run bende hafif ısıtma yapıyor fazla oynarsam donuyor.garip olan şuki nova 2 gibi büyük oyunları oynarken hiç donma olmuyor.temple run iyi bir grafik işlemcisi isteyen bir oyun sanırım.

Android Police

Android Police

Üye
orjinal romda şikayet var root yapıp value pack kurun

erotero

Üye
    Konu Sahibi
temple run bende hafif ısıtma yapıyor fazla oynarsam donuyor.garip olan şuki nova 2 gibi büyük oyunları oynarken hiç donma olmuyor.temple run iyi bir grafik işlemcisi isteyen bir oyun sanırım.

aynen bende de isinma sorunu var ama artik gina geldi hadi dedigin gibi iyi bir grafik islemcisi istiyorsa temple run tamam onu gecelim de highway rider ve subway surfers basit 2 oyun bunlarda da acayip bir kasma problemi var ve isinma yapiyor her zaman (oyun oynama haricinde dahi) ram booster adli programi kullaniyorum o da 10-15 saniye oyunu rahatlatiyor sonra yine devam ediyor keske almasaydim ben islemcisine aldanip aldim keske iphone 3gs alsaydim en azindan kasmadigini biliyorum akrabada var .d benim tavsiyem alicam diyenler almasin :@

orjinal romda şikayet var root yapıp value pack kurun

telefonun garantisinin ve orjinalliginin gitmemesini istiyorum

codblackops2

codblackops2

Üye
grafik işlemcisi ile ilgisi yoktur.oyunun stabilizasyonu tam olarak yapılmadığından kaynaklaniyordur.

Kerim.

Kerim.

Üye
formatla gecer:)

- - - Eklendi - - -

Gizlilikten yapcaksin

sikisikibaba07

Üye
stabilazasyon nedir loo:-) bize rami kalıcı olarak düşürecek bir program lazım!! Orjinal rom olsun istiyoruz çünkü kamera ve 3§ önemli bence acaba ics yüklemek ise yarar mi bide anladigim kadarıyla ics ve clorkworkmod aynı şey değilmi ne ise yarıyor anlamiyorum gerçi:-( son olarak galaxy w almak pismanliktir ram çok kasıyor...

-Emre

-Emre

Üye
cm9 kurun rahatlayın beyler kasıntı yok: )))

- - - Eklendi - - -

ayrıca ics bir Android surumudur(ice cream sandwich)clockworkmod ise xda gellistiricelirinin yaptığı bir kurtarma yardimcisidir. cm9daki performans stock roma bin basar

Heroata

Heroata

Üye
aynen bende de isinma sorunu var ama artik gina geldi hadi dedigin gibi iyi bir grafik islemcisi istiyorsa temple run tamam onu gecelim de highway rider ve subway surfers basit 2 oyun bunlarda da acayip bir kasma problemi var ve isinma yapiyor her zaman (oyun oynama haricinde dahi) ram booster adli programi kullaniyorum o da 10-15 saniye oyunu rahatlatiyor sonra yine devam ediyor keske almasaydim ben islemcisine aldanip aldim keske iphone 3gs alsaydim en azindan kasmadigini biliyorum akrabada var .d benim tavsiyem alicam diyenler almasin :@

telefonun garantisinin ve orjinalliginin gitmemesini istiyorum

Napcan garantiyi ya .d geri ilk halini kurarsan garantiye donersn.

Git forumda samsung romlarinda wonder cyanogenmod9 indir yoon kernel kullani cpu master ile gücü 1.7 yada 1.8 yap alsana canavarr