Lumia 920 Fiziksel Hatalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Fiziksel Hatalar
Arkadaşlar cihazımda birçok sorun var.

1)Sallayınca içinden ses geliyor
2)Ekranın birleştiği sağ ve sol kenardan sol kenarda sağ kenara göre daha fazla boşluk var ve burda toz birikiyor.
3)Sol üst köşeden sim kart yuvasının olduğu yerden içeri doğru bastırınca üstünden gıcırtı sesi geliyor.Ses açma kapama basınca gıcırtı geliyor.Bazen de çeşitli yerlerinden gıcırtı geliyor.

Cihazdan çok memnunum ama bu sorunlar beni delirtti.Ben 1650 lira veryorum cihazda böyle hatalarvar.Bu sorunlar ne c5imde vardı ne de c6mda sıkıldım bundan.Şimdi ben Niğdedeyim bunu ben Haftadonu Konyaya dggidip Servise veriyim mi değişirler mi yoksa orasını burasınıbsokuupgonderiler mi

CABBAR

CABBAR

Üye
Servise gönder muhtemelen değiştirirler

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Servise ver kardeşim.

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Anormal olan 3uncu sorun geldiğinde yoktu durup dururken oldu

NUD

NUD

Üye
Ben bu Lumia kullananları anlamıyorum cihazı 7/24 kullanıyorlar herhalde her gün bi sorun çıkıyor cihazda. Be arkadaşım bu cihazı kullanmaya kasımın ortalarında başladım ben hiç sorun sıkıntı problem - olmadan kullanıyorum da sizde nasıl sorun sıkıntı oluyor. Ya siz cihazı çok iyi kullanıyorsunuz yada hiç kullanmayı bilmiyorsunuz cihazlarınız o hale geliyor.:box:box:box:box:box:box

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu Lumia kullananları anlamıyorum cihazı 7/24 kullanıyorlar herhalde her gün bi sorun çıkıyor cihazda. Be arkadaşım bu cihazı kullanmaya kasımın ortalarında başladım ben hiç sorun sıkıntı problem - olmadan kullanıyorum da sizde nasıl sorun sıkıntı oluyor. Ya siz cihazı çok iyi kullanıyorsunuz yada hiç kullanmayı bilmiyorsunuz cihazlarınız o hale geliyor.:box:box:box:box:box:box

kardeşim telefonuma çok özen gosteriyorum

uMTOku

Üye
İlk seride hatalılar var
Sent from my Lumia 920 using Board Express

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İlk seride hatalılar var
Sent from my Lumia 920 using Board Express

Her seride her markada her modelde hatalılar çıkar.
Seri ile alakası olduğunu sanmıyorum.
Benim ve pek çok kullanıcının da telefonu ilk seriden ama herhangi bir sorun yok.

Neyse bu tip konular hakkında düşüncemi zaten belirtmiştim, o yüzden fazla birşey söylemeyeceğim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt