accuweather wp8'de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
n000k

n000k

Üye

Bende öyle bir sorun yok.
Yalnız şöyle birşey olmuştu.
Uygulamayı ilk kurduğumda konumu "Ankara-Güvercinlik" olarak görüyordu.
Oysa ben Güvercinlik tarafında değilim.
Benim için sadece Ankara görsün yeterliydi.
Bu yüzden programı açıp Ankara'yı buldum ve ekledim, Güvercinlik'i ise kaldırdım.
Sonra programdan çıktım, bekliyorum ki Live Tile'ı Ankara diye güncelleyecek, ama tık yok :)
Ne yer güncelleniyor ne durum.
Kilit ekranı ve live tile hala Ankara Güvercinlik yazıyor.

Meğer programda Ankara'yı seçtikten sonra programın menüsünden başlangıç ekranına live tile olarak eklemem (pinlemem) ve önceki tile'ı kaldırmam gerekiyormuş :ah
Sende de böyle bir durum mu var acaba?
iyide abi dediğim gibi benim live tile kendini mükemmel güncelliyor ama sorun lock screende.. misal veriyom şuan bir kere programın içine girip çıkıyorum.. sonra lock screen bu saatde güncelliyor hava durumunu resmini falan.. sonra aradan 2 saat geçiyor ve hala hava durumu ve resim duruyor ve sağ altta update kısmı 2 saat önceki durumu söylüyor.. valla 3 gün öncesine kadar bu programla bir sorun yoktu ya :(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
iyide abi dediğim gibi benim live tile kendini mükemmel güncelliyor ama sorun lock screende.. misal veriyom şuan bir kere programın içine girip çıkıyorum.. sonra lock screen bu saatde güncelliyor hava durumunu resmini falan.. sonra aradan 2 saat geçiyor ve hala hava durumu ve resim duruyor ve sağ altta update kısmı 2 saat önceki durumu söylüyor.. valla 3 gün öncesine kadar bu programla bir sorun yoktu ya :(

Dur bakıyım bir tekrar kontrol edeyim bende de öylemi :hmmm

Hımmm baktım, son güncelleme 19.06 diyor kilit ekranında.
Live tile'da ise 19.34 yazıyor.
Sanırım kilit ekrnaını live tile'a göre daha geç aralıklarla güncelliyor.

n000k

n000k

Üye

Dur bakıyım bir tekrar kontrol edeyim bende de öylemi :hmmm

Hımmm baktım, son güncelleme 19.06 diyor kilit ekranında.
Live tile'da ise 19.34 yazıyor.
Sanırım kilit ekrnaını live tile'a göre daha geç aralıklarla güncelliyor.
onu biliyorum abi live tile ile kilit ekran arası güncelleme sanırsam yarım saat benim demek istediğim misal veriyorum gece yatmadan bir kere uygulama içine girip çıkıyorum sonra lock screen güncelliyor kendini ben uyuyorum sabah kalktığmda işte lock screen gece en son kaçta güncellediyse o saatte kalmış oluyor.. dicem şimdi wifi hep açık ekran kilitlenince wifi kesiliyor ama bu sefer mobil datam zaten hep açık.. onun üzerinden güncellemesi gerekiyormu?? :hmmm valla anlamadım yaw.. 3 gündür bu sorunu yaşıyorum, onun öncesinde mükemmel çalışıyordu bu program..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
onu biliyorum abi live tile ile kilit ekran arası güncelleme sanırsam yarım saat benim demek istediğim misal veriyorum gece yatmadan bir kere uygulama içine girip çıkıyorum sonra lock screen güncelliyor kendini ben uyuyorum sabah kalktığmda işte lock screen gece en son kaçta güncellediyse o saatte kalmış oluyor.. dicem şimdi wifi hep açık ekran kilitlenince wifi kesiliyor ama bu sefer mobil datam zaten hep açık.. onun üzerinden güncellemesi gerekiyormu?? :hmmm valla anlamadım yaw.. 3 gündür bu sorunu yaşıyorum, onun öncesinde mükemmel çalışıyordu bu program..

Gece olayına çok dikkat etmedim açıkçası.
Bu gece senin yaptığın gibi bir kontrol edeyim yarın haber veririm :oke:
Eğer benimkinde de olursa, belki de genel bir sorun vardır.

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye

Gece olayına çok dikkat etmedim açıkçası.
Bu gece senin yaptığın gibi bir kontrol edeyim yarın haber veririm :oke:
Eğer benimkinde de olursa, belki de genel bir sorun vardır.
saolasın.. bi bak bakalım sendede olucak mı öyle birşey.. acaba başka bir programlamı çakışıyor :hmmm gerçi yüklü başka hava durumu programı yok benim telde. bi tek weather flow var..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
saolasın.. bi bak bakalım sendede olucak mı öyle birşey.. acaba başka bir programlamı çakışıyor :hmmm gerçi yüklü başka hava durumu programı yok benim telde. bi tek weather flow var..

Bu arada bir şey dikkatimi çekti, sen de bir kontrol edebilir misin?
Uygulamada Ayarlar'a (Settings) girip Görüntü (Display) kısmına gel.
Orada ekranı en aşağı kaydırıp REFRESH RATE yazan yere bir bak.
Benimkinde şimdi baktım 6 saat seçili. Yuh :)
Bu kadar uzun olmaması lazım. Öncedende mi öyleydi yoksa 2 gün önce gelen güncellemeyle mi böyle oldu bilmiyorum.
Ben 1 saate düşürdüm güncelleme aralığını.
Belki sorun bu yüzdendir :oke:

n000k

n000k

Üye

Bu arada bir şey dikkatimi çekti, sen de bir kontrol edebilir misin?
Uygulamada Ayarlar'a (Settings) girip Görüntü (Display) kısmına gel.
Orada ekranı en aşağı kaydırıp REFRESH RATE yazan yere bir bak.
Benimkinde şimdi baktım 6 saat seçili. Yuh :)
Bu kadar uzun olmaması lazım. Öncedende mi öyleydi yoksa 2 gün önce gelen güncellemeyle mi böyle oldu bilmiyorum.
Ben 1 saate düşürdüm güncelleme aralığını.
Belki sorun bu yüzdendir :oke:
orasını biliyorum abi benim her zaman 1 hour seçili orda :) onla alakalı değil sanırsam sorunum.. daha öncesindede 1 hour seçiliydi bende ama bazen kafasına göre sanki 3 hours seçilymiş gibi 3 saate bir güncelleme yapıyordu live tile da.. tabi ozamanlar lock screende weather flow kullanmıyordum.. ne bileyim yaw :( seviyorum bu uygulamayı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
orasını biliyorum abi benim her zaman 1 hour seçili orda :) onla alakalı değil sanırsam sorunum.. daha öncesindede 1 hour seçiliydi bende ama bazen kafasına göre sanki 3 hours seçilymiş gibi 3 saate bir güncelleme yapıyordu live tile da.. tabi ozamanlar lock screende weather flow kullanmıyordum.. ne bileyim yaw :( seviyorum bu uygulamayı

Şu an tekrar baktığında ayar "1 saatte" ayarlı değil mi?
Ben açıkçası 6 saat diye ayarlı olduğunu yeni farkettim.

O zaman dediğim gibi gece yatarken bir de ben deneyeyim.
Yarın sabah sonucu bildireyim.

Bu arada şu an Lumia 920 ile ilgili eleştirel bir makalenin çevirisine başladım.
Bir haftadır telefona demediğini bırakmayan arkadaşlar da rahatlasın bol bol eleştiri görünce :)
Bitirince paylaşacağım...

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye

Şu an tekrar baktığında ayar "1 saatte" ayarlı değil mi?
Ben açıkçası 6 saat diye ayarlı olduğunu yeni farkettim.

O zaman dediğim gibi gece yatarken bir de ben deneyeyim.
Yarın sabah sonucu bildireyim.

Bu arada şu an Lumia 920 ile ilgili eleştirel bir makalenin çevirisine başladım.
Bir haftadır telefona demediğini bırakmayan arkadaşlar da rahatlasın bol bol eleştiri görünce :)
Bitirince paylaşacağım...
evet her zaman 1 saatte ayarlı.. gece bakmana gerek yok zaten sen sadece programın içine 3 saat girme bakalım lock screen kendini güncellicekmi?teli istediğin gibi kullan. sadece weather flow programının içine girme bakalım nasıl olcak.. makaleyi sabırsızlıkla bekliyorum :D nede olsa bazı insanlar lumia hakkında eleştiri görmek için resmen can atıyorlar ;)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
evet her zaman 1 saatte ayarlı.. gece bakmana gerek yok zaten sen sadece programın içine 3 saat girme bakalım lock screen kendini güncellicekmi?teli istediğin gibi kullan. sadece weather flow programının içine girme bakalım nasıl olcak.. makaleyi sabırsızlıkla bekliyorum :D nede olsa bazı insanlar lumia hakkında eleştiri görmek için resmen can atıyorlar ;)

Saatler şu an itibariyle 23:00 ve lockscreen'de hala uygulamaya son baktığım zaman olan 20:13 yazıyor.
Demek ki sende bir sorun yok. Genel bir sıkıntı var.
Feedback yapmışlardır gerçi ama bizde iletelim, düzeltsinler ilk güncellemede :)

n000k

n000k

Üye

Saatler şu an itibariyle 23:00 ve lockscreen'de hala uygulamaya son baktığım zaman olan 20:13 yazıyor.
Demek ki sende bir sorun yok. Genel bir sıkıntı var.
Feedback yapmışlardır gerçi ama bizde iletelim, düzeltsinler ilk güncellemede :)
yani benle alakalı değil deme? ben zaten telden sanmadım bu problemi sadece yüklediğim başka bir uygulama ile çakışıyor olabilir mi diye düşnmüştüm ama demekki dediğin gibi genel bir sorun var :) ben feedback yaptım zaten 2.5 saat önce. bakalım benim yorumu yayınlıycaklarmı ;)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Akşam dikkat ettimde accuweater 10 Dk geriden güncelliyor anı göstermiyor dolayısıyla peki bunun güncelleme ayarı yokmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt