accuweather wp8'de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
accuweather wp8'de

Tüm platformlarda en iddialı hava durumu uygulaması olan accuweather wp8 icin marketteki yerini aldı. Uygulama kilit ekranında harika bir görsellik oluşturarak aynı zamanda kullanışlılıgı da arttırıyor.

uygulamaya ulaşabilirsiniz.

pirenuri

pirenuri

Üye
Alikemal abi linki düzeltir misin?

dücane

dücane

Üye
Hocam yükleedim, ama anasayfada en büyük boyut yok, sadece kücük ve orta boyutu var, halbuki 3 tane degisik boyut imkani var diye yaziyor...birde kilit ekranina bir türlü hava durumunu ayarlayamadim, niye acaba? ayarlarda öyle secenek de yok

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
ortadaki resimde geniş boyutlu tile gozukuyor. Muhtemelen bir kac gune kadar guncelkenir uygulama veya ayarlarda bişeyler vardir. kilit ekrani ayarlarinda kilit ekraninda ayrintili kullanilan uygulamalarda gozukuyor mu

dücane

dücane

Üye
hayir gözükmüyor üstad...beni sasirtan da bu zaten, hani var deniliyor ama öyle ayar bulamiyorum

komando04

komando04

Üye
teşekkürler abi

symbianbelle

symbianbelle

Üye
weather flow tavsiye ederim...5 tl bir ücreti var ama verdiğiniz paranın hakkını veriyor...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun kullanıcılara :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
"Weather Flow" 1 numara :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
kilt ekraninda ve geniş live tile'da animasyonlu hava durumu raporu veren bir uygulama olsa.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
hep acik mi birakiyorsunuz interniti yoksa bir kez guncelleyip kapatiyimusunuz baglantiyi bunun icin

Güncelleme yapılabilmesi için bağlantı açık olmalı.
Telefon hiçbir yerden veri alamazsa nasıl güncellesin hava durumunu :bilmm

dedereis123

dedereis123

Üye

Güncelleme yapılabilmesi için bağlantı açık olmalı.
Telefon hiçbir yerden veri alamazsa nasıl güncellesin hava durumunu :bilmm

yok onu biliyoruz :D siz genelde guncel mi tutuyorsunuz yoksa gorsel olsun bir kez guncelleyip kapatiyormusunuz cunku arka planda int acik sarj yiyor baya

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
yok onu biliyoruz :D siz genelde guncel mi tutuyorsunuz yoksa gorsel olsun bir kez guncelleyip kapatiyormusunuz cunku arka planda int acik sarj yiyor baya

Sürekli açık...
Lumia 920 sosyal bir telefon.
İş sadece hava durumuyla bitmiyor ki.
Bunun facebook bildirimleri var, e-posta mesajları var, diğer uygulamaları var.
Çoğu bildirim ve güncelleme için internet gerektiriyor.
Her biri için ayrı ayrı kapatıp açmaya uğraşamazsın ki.
Lumia 920 kullanacaksan illa ki internet paketli bir tarifen olması gerekiyor.

dedereis123

dedereis123

Üye

Sürekli açık...

ben ugrasiyordum :D sanirim 2g de tutuyorsunuz ayari dimi 3gde isiniyor cunku acik kalinca , sinirsiz aldim zaten

n000k

n000k

Üye

Sürekli açık...
benimde sürekli açık.. hep 3g kullanıyorum ve eve geldiğim zaman wifi yi açıyorum evden çıkana kadarda wifi hep açık :D ne ısınma oluyor nede çok şarj yemesi.. mükkemmel.. yalnız bişey sorcam @bulutsuzgece kardeşim.. ben weatherflow u çok seviyorum ama nedense son 3 gündür.. current location ı eklemiyor hata veriyor ve lock screen kendini güncellemiyor.. live tile güncelliyor ama lock screen güncellemiyor..ne zamanki prograın içine bir kere giriyorum ozaman güncelliyor.. kaldırdım yenden kurdum yine nafile :( neden böyle oldu acaba??

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
benimde sürekli açık.. hep 3g kullanıyorum ve eve geldiğim zaman wifi yi açıyorum evden çıkana kadarda wifi hep açık :D ne ısınma oluyor nede çok şarj yemesi.. mükkemmel.. yalnız bişey sorcam @bulutsuzgece kardeşim.. ben weatherflow u çok seviyorum ama nedense son 3 gündür.. current location ı eklemiyor hata veriyor ve lock screen kendini güncellemiyor.. live tile güncelliyor ama lock screen güncellemiyor..ne zamanki prograın içine bir kere giriyorum ozaman güncelliyor.. kaldırdım yenden kurdum yine nafile :( neden böyle oldu acaba??

Bende öyle bir sorun yok.
Yalnız şöyle birşey olmuştu.
Uygulamayı ilk kurduğumda konumu "Ankara-Güvercinlik" olarak görüyordu.
Oysa ben Güvercinlik tarafında değilim.
Benim için sadece Ankara görsün yeterliydi.
Bu yüzden programı açıp Ankara'yı buldum ve ekledim, Güvercinlik'i ise kaldırdım.
Sonra programdan çıktım, bekliyorum ki Live Tile'ı Ankara diye güncelleyecek, ama tık yok :)
Ne yer güncelleniyor ne durum.
Kilit ekranı ve live tile hala Ankara Güvercinlik yazıyor.

Meğer programda Ankara'yı seçtikten sonra programın menüsünden başlangıç ekranına live tile olarak eklemem (pinlemem) ve önceki tile'ı kaldırmam gerekiyormuş :ah
Sende de böyle bir durum mu var acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt