android benzetmesi yaparsan baya tutar sanırım :) androidtekilere bi bakmam lazım :)
CouTFeeL Üye Konu Sahibi metalci melek' Alıntı: android benzetmesi yaparsan baya tutar sanırım Genişletmek için tıkla ... androidtekilere bi bakmam lazım
metalci melek' Alıntı: android benzetmesi yaparsan baya tutar sanırım Genişletmek için tıkla ... androidtekilere bi bakmam lazım
CouTFeeL Üye Konu Sahibi metalci melek' Alıntı: bak yapabilirsin umarım Genişletmek için tıkla ... bulamadım ben sende bi görsel varsa link verebilirmisin ?
metalci melek' Alıntı: bak yapabilirsin umarım Genişletmek için tıkla ... bulamadım ben sende bi görsel varsa link verebilirmisin ?
CouTFeeL Üye Konu Sahibi metalci melek' Alıntı: maxicepte bölümü var Android Widget Genişletmek için tıkla ... Bir sürü widget var senin istediğin hangisi onu göster
metalci melek' Alıntı: maxicepte bölümü var Android Widget Genişletmek için tıkla ... Bir sürü widget var senin istediğin hangisi onu göster
HakanSeven12 Üye orjinallerini istiyorumda arkadaşın telefonunda gördüm hoşuma gitti alabilirsem atarım resimleri
CouTFeeL Üye Konu Sahibi metalci melek' Alıntı: orjinallerini istiyorumda arkadaşın telefonunda gördüm hoşuma gitti alabilirsem atarım resimleri Genişletmek için tıkla ... Tamam resimlerini attığında yaparım
metalci melek' Alıntı: orjinallerini istiyorumda arkadaşın telefonunda gördüm hoşuma gitti alabilirsem atarım resimleri Genişletmek için tıkla ... Tamam resimlerini attığında yaparım
AHMED... Üye CouTFeeL' Alıntı: Başladım yapıyorum şu anda burada paylaşırım Genişletmek için tıkla ... fazla yorma kendini mühim olan sınavlar
CouTFeeL' Alıntı: Başladım yapıyorum şu anda burada paylaşırım Genişletmek için tıkla ... fazla yorma kendini mühim olan sınavlar
CouTFeeL Üye Konu Sahibi AHMED...' Alıntı: fazla yorma kendini mühim olan sınavlar Genişletmek için tıkla ... dün akşam yaptım bu gün çalışıyorum
AHMED...' Alıntı: fazla yorma kendini mühim olan sınavlar Genişletmek için tıkla ... dün akşam yaptım bu gün çalışıyorum