Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yazılım güncelleyince İban gidermi?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm
Üye
Konu Sahibi
Yazılım güncelleyince İban gidermi?
Arkadaşım yurt dışından S2 getirtmiş.Doğubanktan iban numarasına kayıt ettirdim diyor.telefonunda 2.3.6 Gingerbread var.Güncellersem İban gidermi diye soruyor.Bu konularda tam bilgim yok.sizce ne olur?
Dostnametr
Üye
İban değil İmei dir o.
İban banka hesap numarasıdır.Banka hesap numarasına kayıt yapılmaz.
Güncelleme yapılınca da imei kaydı gitmez.
enterneoll
Üye
efs yedeği alıp bence atsın efs her zaman bir kenarda durmalı
En iyisi ya bide ben bu sayacı 0lamak istiyorum stocka döndürcem ancak süper büyük sorunum var. Stock romu atinca sayacta yes ( 1 count) yaziyor diğerleri official. Kernel atıp triangle away ile onu 0liyorum bu seferde costoma dönüyor. Bene hem 0 hemd e official yapamadım. Garantiye de 1 count ile versem sorun olur heralde. Çünkü garantici olsam belli birşeyler yapıldığı.
- - - Eklendi - - -
Ne yapmam gerek?
Ali58_58
Üye
hocam birde eski bir telefonun nokia3310 olur onunda imeisini yaptırabiliyorsunuz bu şekilde gitmiyor bildiğim kadarıyla ama siz efsnin bir yedeğini alın benimde pek bilgim yok
En iyisi ya bide ben bu sayacı 0lamak istiyorum stocka döndürcem ancak süper büyük sorunum var. Stock romu atinca sayacta yes ( 1 count) yaziyor diğerleri official. Kernel atıp triangle away ile onu 0liyorum bu seferde costoma dönüyor. Bene hem 0 hemd e official yapamadım. Garantiye de 1 count ile versem sorun olur heralde. Çünkü garantici olsam belli birşeyler yapıldığı.