Yazılım güncelleyince İban gidermi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Yazılım güncelleyince İban gidermi?
Arkadaşım yurt dışından S2 getirtmiş.Doğubanktan iban numarasına kayıt ettirdim diyor.telefonunda 2.3.6 Gingerbread var.Güncellersem İban gidermi diye soruyor.Bu konularda tam bilgim yok.sizce ne olur?

Dostnametr

Üye
İban değil İmei dir o.
İban banka hesap numarasıdır.Banka hesap numarasına kayıt yapılmaz.
Güncelleme yapılınca da imei kaydı gitmez.

enterneoll

enterneoll

Üye
efs yedeği alıp bence atsın :) efs her zaman bir kenarda durmalı

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ozakin70
avcitalip

avcitalip

Üye
iban diye birşey yok telefonlarda :kıskıs: klon imeiler benim bildiğim yazılımı güncelleyince siliniyor :evet:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
iban diye birşey yok telefonlarda :kıskıs: klon imeiler benim bildiğim yazılımı güncelleyince siliniyor :evet:
İyiki arkadaşa bu konuda birşey dememişim saçmalamaktansa sorup öğrenmek daha iyi :D

aleranol

aleranol

Üye

İyiki arkadaşa bu konuda birşey dememişim saçmalamaktansa sorup öğrenmek daha iyi :D

En iyisi :oke: ya bide ben bu sayacı 0lamak istiyorum stocka döndürcem ancak süper büyük sorunum var. Stock romu atinca sayacta yes ( 1 count) yaziyor diğerleri official. Kernel atıp triangle away ile onu 0liyorum bu seferde costoma dönüyor. Bene hem 0 hemd e official yapamadım. Garantiye de 1 count ile versem sorun olur heralde. Çünkü garantici olsam belli birşeyler yapıldığı.

- - - Eklendi - - -

Ne yapmam gerek?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hocam birde eski bir telefonun nokia3310 olur onunda imeisini yaptırabiliyorsunuz bu şekilde gitmiyor bildiğim kadarıyla ama siz efsnin bir yedeğini alın benimde pek bilgim yok

TheMadness

TheMadness

Üye

En iyisi :oke: ya bide ben bu sayacı 0lamak istiyorum stocka döndürcem ancak süper büyük sorunum var. Stock romu atinca sayacta yes ( 1 count) yaziyor diğerleri official. Kernel atıp triangle away ile onu 0liyorum bu seferde costoma dönüyor. Bene hem 0 hemd e official yapamadım. Garantiye de 1 count ile versem sorun olur heralde. Çünkü garantici olsam belli birşeyler yapıldığı.

- - - Eklendi - - -

Ne yapmam gerek?

PM ile yolladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt