vodafone den büyük süpriz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
vodafone den büyük süpriz
selamün aleyküm arkadaşlar bir süredir vodafone hattımdan yaptığım görüşmelerin ücrendirilmediğini fark ettim ve bu nedir diye aratırmaya başlamıştım bu gün paketlerimi kontrol etmek için ÖZET yazıp 7000 e gönderdim gelen mesaj aynen şöyle idi 14.03.13 tarihine kadar geçerli size özel kanpanyası dahilinde kullanabileceğiniz 115,70 tlniz bulunmaktadır bana bir süre önce vodafone den size özel başlıklı bir mesaj gelmişti mesajda OZEL YAZIP 5005 E GÖNDERİN KULLANIM DETAYLARINIZA BAKILARAK SİZE ÖZEL HAZIRLANACAK TARİFELERDEN YARARLANMAYA BAŞLAYIN yazıyordu bende gönderdim ve birkaç gün sonra 30 tl yüklrmiştim sonuç olarak hattımda 3 ay geçerli 115 tl var .) bence hemen sizde deneyin sonuç olarak hiç bir kaybınız olmuyor :) NOT TARİFEM CEP ÖZGÜR

bilge_adam

bilge_adam

Üye
valla kardeşim. O mesajı vodafone herkese göndermedi. Gönderen arkadaşlarımız yararlanıyor. Anlam veremediğim müşteri hizmetlerini aradım ve şartları sordum hiç bilgi dahi alamadım. Ama anladığım tek şey fazla lira yüklüyoruz ya o yüzden bize göndermiyor

Buraxlive

Buraxlive

Üye
valla kardeşim. O mesajı vodafone herkese göndermedi. Gönderen arkadaşlarımız yararlanıyor. Anlam veremediğim müşteri hizmetlerini aradım ve şartları sordum hiç bilgi dahi alamadım. Ama anladığım tek şey fazla lira yüklüyoruz ya o yüzden bize göndermiyor

Müsteri hizmetleri neyi biliyor ki ?

bilge_adam

bilge_adam

Üye
blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
Evet öğrendim arkadaşlar. Bu OZEL yazıp 5005 e gönder diye gelen mesajlar. Vodafoneda uzun duranlar içinmiş. O yüzden herkese gelmiyor
evet kardeş haklı olabilirsiniz zira bu hattı yaklaşık olarak 3 yıldır kullanıyorum cepnet var diye data hattı olarak kulanıyorum artık
şükür olsun allah a vodafone yaptı bir kıyak yüzümü güldürdü inşallah sonrasında da ağlatmaz :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bende zaten yararlanmaktsiniz dedi 500 mb internet gonderdi bir kere baska yok 6 aydir vodafonedayim

_RYUK_

_RYUK_

Üye
yaklaşık 3 4 yıldir vf kullaniyorum bana gelmedi.

larten123

larten123

Üye
500mb geldi bana da 10 tl yükleyince :D

larten123

larten123

Üye
3 günde bitti ama bilgisayarda kullandım :D

murat.122a

murat.122a

Üye
blastx kardesim sen çokmu tl yüklüyorsun 20tl ve üzerimi yüklüyordun lütfen cevapla

- - - Eklendi - - -

Cepneti olupta 500mb gelen varmı bana geldi kota düşümü 500mb dan oluyor cepnet 4 aralık 2012 saat 20 40 da yenilenecekti ben 20 40 tl 20tl yükledim cepnet yenilendi 9.99 tl düstü ardından 20 43 de 500mb hediye geldi pepsi sifresi de gönderdim 100mb+500mb +100mb cepnet kota limiti toplam 700mb oldu hızlı giriyor pepsinin 100mb bitince 500mb a geçti

bilge_adam

bilge_adam

Üye
blastx kardesim sen çokmu tl yüklüyorsun 20tl ve üzerimi yüklüyordun lütfen cevapla

- - - Eklendi - - -

Cepneti olupta 500mb gelen varmı bana geldi kota düşümü 500mb dan oluyor cepnet 4 aralık 2012 saat 20 40 da yenilenecekti ben 20 40 tl 20tl yükledim cepnet yenilendi 9.99 tl düstü ardından 20 43 de 500mb hediye geldi pepsi sifresi de gönderdim 100mb+500mb +100mb cepnet kota limiti toplam 700mb oldu hızlı giriyor pepsinin 100mb bitince 500mb a geçti

murat kardeşim. Arkadaşda yükleyen biri anlam veremiyorum valla bu vodafone insanı sinir ediyor

plusnettr

plusnettr

Üye

- - - Eklendi - - -

İlk 100 MB bitince 500 MB ardından cepneti kullanıyor değil mi?
Dosya indirmelerini paketten normal site kullanımlarını cepnet den yapar diye iddaa edenler olmuştu da burada. :D

bilge_adam

bilge_adam

Üye

- - - Eklendi - - -

iyi kullanmışın interneti bu arada kardeşim. Vodafone bazen bunu uygulamıyor. Herkese farklı birşeyler uyguluyor. Ya birde bununla ilgili biri vodafone dan imzalı kağıt atacaktı galiba unutmuş :)

BYFECI

BYFECI

Üye
evet yaw

plusnettr

plusnettr

Üye

- - - Eklendi - - -

Birileri hala iddaa ettiği konudan vazgeçmiyor. Kendilerine Vodafone onaylı belge verilecek ancak şu anda müsait değilim boş adam değilim yani. :)

bilge_adam

bilge_adam

Üye
demek ki ne oluyor arkadaşlar vodafone istediği gibi uyguluyor. Bir de ne demişler. Yapamayacağın bir şeye yaparım demeyeceksin. Kolay gelsin :)

akdeniz77

akdeniz77

Üye
uzun durmakla alakası yok 3.5 yıldır vodafonlym bna gelmedi.s

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
plustentr kardeşim genel olarak aylık 10 tl yüklüyorum zira hattı internet için kullanıyorum bazende 30 yüklüyorum 3 ay kulanıyorum :) herkese bol kısmetler :)

bilge_adam

bilge_adam

Üye

murat kardeşim arkadaş senin soruna cevap vermiş ama başka bir arkadaşın ismini yazmış yanlışlıkla. Hemen bu yorumun üstünde sorunun cevabı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt