vodafone den büyük süpriz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
plusnettr

plusnettr

Üye
@blastx, nickimi baya yamultmuşsun. :D Bilgi için teşekkürler

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
@blastx, nickimi baya yamultmuşsun. :D Bilgi için teşekkürler
biraz öyle olmuş şimdi fark ettim:( afedersiniz

- - - Eklendi - - -

blastx kardesim sen çokmu tl yüklüyorsun 20tl ve üzerimi yüklüyordun lütfen cevapla
küçük bir karışıklık olmuş özür dilerim ben genel olarak 10 tl yüklüyorum zira hattımı internet için kullaıyorum saece bazende 30 tl yükleyip 3 ay kullanıyorm

- - - Eklendi - - -

murat.122a

murat.122a

Üye
Bazı arkadaslarda OZEL Yazıp 1000 gönderince oluyor yararlanamayan lar deneyin sms ücretsiz

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
Bazı arkadaslarda OZEL Yazıp 1000 gönderince oluyor yararlanamayan lar deneyin sms ücretsiz
kesinlikle doğru hemen denedim işte gelen cevap Aboneliginiz suresince tanitimlarini alabileceginiz Size Ozel Vodafone kampanyalarina kaydiniz alinmistir. Iptal etmek icin IPTAL yazip 1000'e SMS atabilirsiniz bilgi için teşekkürler :)

murat.122a

murat.122a

Üye
kesinlikle doğru hemen denedim işte gelen cevap Aboneliginiz suresince tanitimlarini alabileceginiz Size Ozel Vodafone kampanyalarina kaydiniz alinmistir. Iptal etmek icin IPTAL yazip 1000'e SMS atabilirsiniz bilgi için teşekkürler :)

Hemen gönderin süprizleri kaçırmayın

MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
banada bedava 2500 dk

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
woooww 2500 heryöne mi ?

stormy20

Üye
banada geldi size özel bi teklif heryöne 25 smsi 2.9 tl ye verelim diye şaka mı bu hayret ya

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
banada geldi size özel bi teklif heryöne 25 smsi 2.9 tl ye verelim diye şaka mı bu hayret ya
bu mesaj bildiğim kadarıyla tüm abonelere gönderiliiyor yani söz konusu kampanya ile alakası yok şayet aylık yükleme tutarınız 10-15 tl arası ise yakın zamanda sizede teklif gelecektir diye tahmin ediyorum takipte kalın

stormy20

Üye
her ay 20tl yüklüyorum ama bunlar kıymet bilmiyor

stainless steel

stainless steel

Üye
ben arasıra oparatör değiştiriyorum sonra vodafona dönüyorum şimdi yine değiştireyimmi derken vodafon artık her gün kanpanya yolluyor bana:oke:

fenerlifuat

fenerlifuat

Üye
arkadaş bende altı senedir kullanıyorum ama bize gelen öyle bir mesaj yok :@

fenerlifuat

fenerlifuat

Üye
pir hasan biz beş seneden beri bekliyoruz. Bir güzellik göremedik. Avea bile üyeliğimin birinci yıl dönümünde günlük sınırsız konuşma paketi vermişti

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
vodafone beni seviyor vesselam :) işte yeni kampanya mesaji :) Vodafone'dan Size Özel HEDİYE! 2 Mart'a kadar tek seferde 10TL veya üzeri yükleyin, siz değerli abonemize özel 15gün geçerli 500MB hediyenizi alın fakat ben bu kez yükleme yapmayı düşünmüyorum zira genel olarak ilk teklifi almazsanız ikinci teklif daha iyi oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt