remzi33
Üye
Lumia 920 sms gönderme sorunu
Arkdaşlar bn iki kişiden fazlasına toplu sms gönderemiyorum sorun şebekesel değilmiş Avea öyle diyor. İlk başlarda gönderiyordu şimdi göndermiyor. Göndere tıklıyorm iki uç saniye sonra gönderilemiyor tekrar deneyin diyor. Bir kişiye ve iki kişiye gönderiyorum uç ve fzlasına gönderemiyorum. Nokia yıbda aradım onlar sim kartın kesilmesşnş microya çevrilmesini sorun gösterdi operatörle görüş ddi. Hem bayiye gittim hem müşteri hizmetlerini aradım aveanın onlrda cihazda sorun var sms gonderileck kişi sayısında kısıtlama var diyor. Aradım taradım sms limştiyle ilgili tek ##3282# de çıkan ayarlrda bişy var onu değiştrnce de sorun çözülmüyor
birde tel operatörleri bizde sorun yok sizin tel ile alakalı demiyorlarmı. öldürüyorlar beni.. benimde vodafone.. geçende yunanistana mesaj atamıyordum ordanda mesaj alamıyordum suçu karşı tarafta buldular.. 3 gün boyunca müşteri hizmetlerini arayıp sorunu bildirdim tama dediler düzelince haber vercez dediler. ama haber vermediler. bi baktım sorun düzelmiş ama
.. kesinlikle operatörler şebekelerini sorunlu bulmazlar. onlara göre en iyisidir..