Galaxy S3 Rom

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
polonya romundan ziyade en son çıkan romu yükleseydiniz keşke. çok az da olsa sonradan çıkan romlarda bazen düzeltmeler olabiliyor. ülke farkına gelince bir önceki sayfada zaten belirtilmiş farklı ülkelerin romunda o ülkede kullanılması için özel programlar olabiliyor. Music hub, video hub vb.

- - - Eklendi - - -

rom atma olayını da çok uzatmaya gerek yok bilgisayarınızda kies olsun ve en az bir kez kies e bağlanmış olun (driverların yüklenmesi için). sonrasın da odin i indirin (genelde rom dosyalarının yanında veriliyor ek olarak). telefonu kapatın ses açma + home + power tuşuna basılı tutup wipeleri yapın sonra telefonu kapatın bu sefer ses kısma + home + power tuşuna basılı tutun. download modu gelecek. donwload modu geldiğinde usb kablonuzu takın odin i açın ve hiçbir ayarına dokunmadan (romunuzda pit dosyası yoksa yada kullanmıyorsanız kesinlikle re-partition kısmı işaretli olmamalıdır) romunuz tek parça ise pda kısmına 3 parçalı ise pda, phone ve csc kısmına gerekli dosyaları ekleyip start deyin 3-5 dk sonra telefonunuz yeniden başlayacak. zor bir işlem değil. olurda yarıda takılırsa falan hiçbir heyecan yapmadan bilen birinden yardım isteyebilirsiniz. yanlış bir şey yapmanız sonucu anakartınızı değiştirmenizi gerektirecek şekilde zarar verebilirsiniz

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
    Konu Sahibi
Kurucam ya bekleyemiyorum valla şimdi sammobile dan orj ingiltere rom u indirsem diyelimki cihaz a 2-3 ay sonra bişey oldu garantiye gönderdim herhangi sorun cıkarmı peki çıkmazsa direk kurucam şimdi bekle bekle gelmiyor bu güncelleme

Beyler bu soruma cevap veren yokmu

mcnpl4

mcnpl4

Üye
daha once de yazdim orjinal rom olmadigi halde servise gonderdim cogu kez. hic bisey de olmadi rom kurdugu icin telefonu servisten geri gonderilen de duymadim varsa ornegi soylesinler

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
    Konu Sahibi
daha once de yazdim orjinal rom olmadigi halde servise gonderdim cogu kez. hic bisey de olmadi rom kurdugu icin telefonu servisten geri gonderilen de duymadim varsa ornegi soylesinler

eyw kardeş çakıyorum ben rom u hadi hayırlısı :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
hayirli olsun:D

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
    Konu Sahibi
Odin telefonu gormedi gece 1 den beri ugrasiyorum tum driver lar yuklu format attim bi turlu gormuyor kies te goruyor odin de de goruyor ama donwload mode a alinca odin telefonu gormuyor driver detective driver easy hersey i yukledim tarattim tum driver lar tamam diyor ama odi hala telefonu gormuyor

- - - Eklendi - - -

Buda resim download mode kapaliyken baglaniyor acinca baglanmiyor tum driverlarda yuklu [/IMG]

mcnpl4

mcnpl4

Üye
baska odin kullan. bi de genelde zip olarakbpaylasilir zipin icinde odin ve baska bir dosya oluyo onu da odinle beraber masaustune cikar oyle ac odini ben beraber cikarmadigimda sorun cikiyo genelde

serdar_gs

serdar_gs

Üye
ID:COM altında 0:[COM3] diyor görmüş ya telefonu?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
evet

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
    Konu Sahibi
ID:COM altında 0:[COM3] diyor görmüş ya telefonu?

Normalde görüyor ama download mode ile actıgımda görmüyor herneyse arkadaşlar baska bir pc de sorunu hallettim şuan 4.1.2 ingiktere rom unu kulanıyorum 2-3 dk da bitti rom atma telefon fişek gibi oldu

mcnpl4

mcnpl4

Üye
hayirli olsun

m-eri

Üye

videolu anlatim da var sanirim(izlemedim) garanti disi kalir diyorlar ama daha once cok yukledim serviste hic bi sorun cikmadi. ben suanki telefonuma da almanya romunu yukledim dayanamayip :cool:

arkadaşlar ben sammobile e sordum eğer official resmi çıkan bir rom yüklerseniz garantiniz devam ediyormuş. sadece sim şirketlerinden alan varsa onların garantisi bitebilirmiş ama samsung garantisi devam ediyormuş istediğin gibi yükle ama ben yükledim şimdi kies içerik alınamadı hatası veriyor.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
arkadaşlar ben sammobile e sordum eğer official resmi çıkan bir rom yüklerseniz garantiniz devam ediyormuş. sadece sim şirketlerinden alan varsa onların garantisi bitebilirmiş ama samsung garantisi devam ediyormuş istediğin gibi yükle ama ben yükledim şimdi kies içerik alınamadı hatası veriyor.
aynen kies hata verir zaten kiese bi ihtiyaç duymassın odin varken türkiyeye geldiği zaman 4.1.2 yükle kiesle tekrar bağlantı kurabilirsin :)

m-eri

Üye
CSC değiştirince kiesle bağlantı kurabiliyormuşuz aslında içerik alınamıyor deyince bilgisayarın dilini ing(amerikan) yapın öyle bağlanabiliyorsunuz ama güncelleme olmuyor. BTU olması lazımken KOR görüyor teli.

esinti.30

esinti.30

Üye
tr Romunu beklemekte fayda goruyorum en fazla ne kadar gec kalabilirki yani ? .

cihan83

cihan83

Üye
valla kardesım en ıyı rom kendı orjınal romundur costum romlar herzaman sorunludur. nıhayetınde ne yuklersen hangı romu yuklersen yukle orjınal roma donus kesındır

m-eri

Üye
UK romu yükleyip kiesle güncelleme yapmak isterseniz önce ingiltere romlarını sammobile firmware kısmından aratın. en alttaki 4.0.4 ü indirip kurun. Sonra marketten CSC s1/ S2/ S3 indirip CSC nizi BTU yapın (KOR gözüküyor ama siz BTU kullandığınızdan kies destek vermiyor size) böylece ingiltereye güncelleme gelince sizde kies üzerinden yükleyebileceksiniz ben öyle yaptım kies üzerinden 4.1.2 yükledim. bir de 4.0.4 yüklerken samsung yazısında kalabiliyor google a samsung yazısında kalıyor diye yazarsanız zaten maxicepte biri anlatmış onun ilk önerisiyle çözülüyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt