Samsung Galaxy Ace 2 Android Güncelleme Bilgisi Olan !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tr10tr10

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace 2 Android Güncelleme Bilgisi Olan !!!
Arkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum fakat ace 2 'ye android güncellemesi gelecek mi gelmeyecek mi halen belirsizliğini koruyor ... Siz den isteğim herhangi bir bilgisi olan arkadaşım varsa bizimle paylaşsın. telefon android harici her özelliği ile harika duruyor.

Bilgilerini bizimle paylaşan arkadaşlar bilginin aslını da yazarsa sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.

Asker Kardeşiniz den Selamlar....

derbder001

Üye
Aynen ne zaman gelcek ,arkadaşım kurdu android 4.1 e ama kendi eliyle yani manuel olarak kurdu. bana da söylemiyor nasıl kurduğunu vede kurmuyor bana hava atıyor bana bide senin versiyon düşük diye.
Kısaca bilgisi olan bilgi verebilir mi

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

skywalker06

skywalker06

Üye
Şu anda bugün 4mblık iyileştirme güncellemesi geldi ama bilinen birşey varsa resmi jelly bean gelmesine daha var rom atıp garanti dışı bırakıp kurulabiliyorda gerek yok bence

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
bnde demin yukledim kernel yukseldi jellye hazirlik bnce

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Güncellemeyi Yükledim :

1-Kernel Değişti
2-Açılış Ekranı Değişti
3-Telefon Serileşti.

Benim gördüklerim bu kadar arkadaşlar.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
acilis ekrani mi degsti hicbi frk goremedim

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Dikkatli Bakmaya bile gerek yok fark hemen kendini belli ediyor
samsung yazısının arkasında mavi ışık yanıp sönüyor

skywalker06

skywalker06

Üye
Dokunmatik iyileşti,telefon artık daha seri geçişler sağlıyor,ram kullanımı azaldı birde telefonda yüksek sesle müzik dinlerken bir süre sonra uyarı çıkıyor yüksek ses hakkında

tr10tr10

Üye
    Konu Sahibi
Acaba bu güncelleme andorid sürümünün geleceğine mi işaret yoksa ace 2 kullanıcılarını mı oyalıyorlar. bunu da zamanla göreceğiz. Tek isteğimiz 4.1 ......

Mustica1903

Üye
Arkadaşlar kurmak için root u kaldırmamız gerekirmi??

katull

Üye
valla ben telefonculara sordum 30 lira dediler. 11820 yi aradım adamlar 7 dk yaptılar hem ögrettiler hemde bana 10 liraya payladı faturama yansıyacakmış :)) tavsiyedir :))

- - - Eklendi - - -

valla ben telefonculara sordum 30 lira dediler. 11820 yi aradım adamlar yaptılar hem ögrettiler hemde faturama yansıyacakmış :)) tavsiyedir :))

bahaxtriton

Üye
Selam bende samsung ace2 kullanıyorum bana da güncelleme bildirimi geldi ama ülke seç diyor Türkiye. Seciyorum onlaylamiyor ve yüklenmiyor yardimci olabilecek

skywalker06

skywalker06

Üye
Arkadaşlar kurmak için root u kaldırmamız gerekirmi??
rootu kaldırman lazım

- - - Eklendi - - -

Selam bende samsung ace2 kullanıyorum bana da güncelleme bildirimi geldi ama ülke seç diyor Türkiye. Seciyorum onlaylamiyor ve yüklenmiyor yardimci olabilecek
cihaz yurtdışından gelme ise Türkiye'yi kabul etmeyebilir ama www.sammobile.com dan orjinal Türkiye romu indirip atabilirsin

ibrahimoh

Üye
Martta geleceği söyleniyordu ama tam bilemiyorum.

vedatarsav

Üye
Resmi tarih 22 nisan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt