android telefon almayı düşunuyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bykeso

Üye
    Konu Sahibi
android telefon almayı düşunuyorum!
arkadaşlar android telefon almayı düşünüyorum.en fazla 500 tl bütçem var.20 30 tl esneyebilir.aklımda samsung galaxy ace var ama yinede yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.bende internetten araştiriyorum ama sizinde görüslwrinizi almak istedim.şimdiden tesekkürler :)

mesutgaga

mesutgaga

Üye
samsungtan eger galaxy wonder dan aşagısını alırsan cooook pişman olursun.sabredip wonder al derim

enterneoll

enterneoll

Üye
eğer 2. el alıcaksan galaxy s var sanırım yok istemem diyorsan ace yerine kamerası 3.2 flashsız ve ekran 3.2'' gio var boşuna fazla para verme işlemcileri ekran kartları aynı

paşa06.40

paşa06.40

Üye
galaxy s al bence ekrani ekran karti galaxy w den daha iyi bu da oyunlarda avantaj sagliyor sana. Ustelik ses karti s3 ten daha iyi. Yinede üstadlarimiz daha iyi bilir

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Motorolla atruş al kardeş donanım harika 580 tl gold ta hiç uğraşma wonder ace s ile

yunus4554

yunus4554

Üye
Ace al harika herseyi yapiyo hele tipi cok hos

Samet.25

Ace alma kardes oyun oynuyacaksan 5830i kullaniyorum adam akilli oyun oynanmiyo yok benim isim netle dioasan youtube google tweeter face filan al derim ama oyun oynucaksan kesinlikle ace alma bende para biriktiriom 4s alacam

bykeso

Üye
    Konu Sahibi
saolum arkadaşlar.2. el almayı düsünmüyorum.görüşleriniz için saolun.verdiğiniz önerileri bi araştırayım.bende internete tel den giriyom.baka bildiğim kadar :) siz yinede görüslerinizi esirgemeyin!

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
keske az daha ekleyebilsen kullandgim teli onerirdim ace 2

bykeso

Üye
    Konu Sahibi
belki az gelebilir ama fiyat 550 yi geçmemesi lazım. :( ace ile ilgili başka yerlerden yorumlara da bakıyorum ama yarısı olumsuz yarısı olumlu.açikçası biraz kararsız kaldim arkadaşlar .desteğinizi bekliyorum.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
htc desire c nasil.baktnmi

bykeso

Üye
    Konu Sahibi
htc desire c nasil.baktnmi

htc desire c tercihlerim arasinda kardeş.şu an değerlendirme aşamaşindayım.ne kadar bilgi benim için okadar iyi. :) görüşleriniz benim için önemli.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar sanki gio özellik bakımından biraz düşük kalıyo siz ne dersiniz?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar sanki gio özellik bakımından biraz düşük kalıyo siz ne dersiniz?

bykeso

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ace kullanan varsa bilgi verebilirmi acaba

enterneoll

enterneoll

Üye
parayı bir kenera koy biraz daha biriktir ace alıcağına cebinde kalsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt