50 kontöre 1 saat için hangi noya sms atacağız

Sponsorlu Bağlantılar

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
50 kontöre 1 saat için hangi noya sms atacağız
bilen var mı? sitesinde göremedim unutmadan gençturkcell liyim faturasız hattım var...:allalla:

__Midas__

__Midas__

Üye
ücretsiz 1 saatinini almak için HEP yazıp ücretsiz 7000&#8217;e göndermen yeterli hocam ,fakat ilk önce tarifeye geçmen gerekiyor,onun içinde öncelikle HEP yazıp ücretsiz 2222&#8217;ye gönder :)

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
ücretsiz 1 saatinini almak için HEP yazıp ücretsiz 7000&#8217;e göndermen yeterli hocam ,fakat ilk önce tarifeye geçmen gerekiyor,onun içinde öncelikle HEP yazıp ücretsiz 2222&#8217;ye gönder :)

öncelikle teşekkür ederim anlattığın tarife 50 kontör karşılığı bir hafta boyunca tüm gençturkcell lilerle 1 saat konuşma hakkı almak için mi? yoksa başka tarifemi?:allalla:

__Midas__

__Midas__

Üye
bütün Turkcell aboneleri ile konuşabiliyosun hocam, aslında sayfasında var açıklamaları ,gencturkcell için ayrı bir tarife duymadım ben şimdiye kadar,,
biraz karmaşık tarifeleri turkcell in , bitince mesaj yazıp saat satın alman falan gerekiyor, yukarda bahsettiğim olayı her bir saat bitiminde tekrarlaman lazım

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
bütün Turkcell aboneleri ile konuşabiliyosun hocam, aslında sayfasında var açıklamaları ,gencturkcell için ayrı bir tarife duymadım ben şimdiye kadar,,
biraz karmaşık tarifeleri turkcell in , bitince mesaj yazıp saat satın alman falan gerekiyor, yukarda bahsettiğim olayı her bir saat bitiminde tekrarlaman lazım

Tekrar teşekkürler sağolasın...:oke:

polat_ketur_76

Üye
bende bilmiyom bilgi verririseniz teşekkürler beylerbeyi

e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
turkcellde gelişme war anlaşılan :D:D

efsane58

Üye
turkcellle baglan hayata boşa dememişler

Üst Alt