Telefoncularda yapamadi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakan.620

Üye
    Konu Sahibi
Telefoncularda yapamadi
MARKETE GİRİNCE İNDİRME YAPARKEN ''AİLEM KURU GEREKİYOR''
ya arkadaslar olmuyor bu ailem kurulumu yeni hesap actik olmadi telefoncu 3gun urasti şehir dışını bıle aradı basta oldu diyo ama indirme yaparken tekrar 'ailem kurulumu gerekiyor' diyor
Turkcell aramayı duşünüyom size sorayım dedim . Bir arkadas burda hard rest atmak gerekiyor demisti onu yapsam olurmu kesin cevap istiyom lumia920 aldıgmdan beri bu sorunla urasıp durdum sıkıldm
[bilgisi olmayan cevap yazsın lutfennn ]..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Öncelikle Microsoft hesabından yaşını büyült, telefonun yedeğini al sonra telefonu sıfırla. Sıfırlama yaptıktan sonra hesabını tekrar tanımla ayarlar ve uyg. otomatik yükleniyor.

hakan.620

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle Microsoft hesabından yaşını büyült, telefonun yedeğini al sonra telefonu sıfırla. Sıfırlama yaptıktan sonra hesabını tekrar tanımla ayarlar ve uyg. otomatik yükleniyor.

ben basta 18 yasndan kucuk actim ondan mi simdiki 22 yas
bunu ben yapabilr miym

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Evet küçük açtığın için ailem kurulumu gerektirir, çocukların mağazadan alışverişi kısıtlı yapılıyor. o yüzden şimdi söylediğim gibi telefonu sıfırlayarak tekrar kurulun yap. İnşallah sıkıntın kalmaz.

hakan.620

Üye
    Konu Sahibi
Evet küçük açtığın için ailem kurulumu gerektirir, çocukların mağazadan alışverişi kısıtlı yapılıyor. o yüzden şimdi söylediğim gibi telefonu sıfırlayarak tekrar kurulun yap. İnşallah sıkıntın kalmaz.

insallah ta telefoncu bunu yapmismidr onu dusunuyom

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ben Lumia 800 u kardeşime verdim ve yaşı 16.ondada ailem kurulumu istedi ve kendi hesbıma girdim ailem kısmına kardeşmi ekledim market konusunda tam yetkiyide verdim şimdi sorunsuz kullanıyor.abin falan varsa onlardan rica etsen ailem grubu oluşturup seni ekleseler sorun çözülür.telefonun sana aile kurulumu yapbdediğinde varsa buyugunun msn ini gir oda bu talebi Hotmail.com dan girip kabul edicek ve san yetki verecek.hepsi bu kadar.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Geçmiş Olsun Kardeş :(

Samet.25

yasi buyutunce kesin olur telciler ugrasmiyo fazla adam oturup uyelik almaz dene kesin olur

hakan.620

Üye
    Konu Sahibi
Ben Lumia 800 u kardeşime verdim ve yaşı 16.ondada ailem kurulumu istedi ve kendi hesbıma girdim ailem kısmına kardeşmi ekledim market konusunda tam yetkiyide verdim şimdi sorunsuz kullanıyor.abin falan varsa onlardan rica etsen ailem grubu oluşturup seni ekleseler sorun çözülür.telefonun sana aile kurulumu yapbdediğinde varsa buyugunun msn ini gir oda bu talebi Hotmail.com dan girip kabul edicek ve san yetki verecek.hepsi bu kadar.

ben yeni hesap kurdum ve degstirdim olmadi

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Yeni hesap demedim ki ben :/

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Yukarda yazdığımı yapabilirsin.

hakan.620

Üye
    Konu Sahibi
hepsini yaptim oldu diyor tam girerken tekrar ailem kurulumu gerektigini soyluyor...

pirenuri

pirenuri

Üye
ben bunu kaç kere söyledim aynı sorun bendede vardı pcden microsoft hesabıma girdim yaşımı büyülttüm oldu. Bu kadar basit işi niye büyüttünüz anlayamadım

hakan.620

Üye
    Konu Sahibi
ben bunu kaç kere söyledim aynı sorun bendede vardı pcden microsoft hesabıma girdim yaşımı büyülttüm oldu. Bu kadar basit işi niye büyüttünüz anlayamadım

:D cok komiksiniz ben 1aydir urasiyom diyom siz ise yasini buyut yeter diyosunz
degil yasimi hesap bile degstirdim hata 3tane olmadi...

papakudioflu

papakudioflu

Admin
:D cok komiksiniz ben 1aydir urasiyom diyom siz ise yasini buyut yeter diyosunz
degil yasimi hesap bile degstirdim hata 3tane olmadi...

normal şartlarda telefonunu ayarlardaki sifirlama bolumunden sifirlayip yaşi 18'den buyuk olan yeni bir hesapla kurulum yapinca sorun olmamali.

hakan.620

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyom valla turkcell bayiye verdm aldigm yerdn ne olur bilmem ...

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Ahmet KIROĞLU

Üye
yedeklemeyi nasıl yaparız acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...