garantiye girer mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakan.620

Üye
    Konu Sahibi
garantiye girer mi?
Küçük bir sorum daha olacak
Öncedn demiştim ya paylaşımlarıma bakanlar bilir
marketten indirme yaparken AİLEM KURULUMU GEREKİYOR diyordu ben yapamadım aldıgm yerden turkcell bayiye verdim 2 gundur yapamadılar
BU GARANTİYE GİRER Mİ en önemli şey benim icin market....

alical33

alical33

Üye
Kardeş başka Bi e posta hesabı aç yaşını 18 den büyük girerek sonra o hesabı telde etkinleştir tamamdır. Onun telle alakası yok girdiğin e postda yaşın 18den küçük görünüyor

dedereis123

dedereis123

Üye
kesinlikle yaşını düzeltince olması lazım aslında .

n000k

n000k

Üye
http://www.maxicep.com/windows-phon...eri-ve-sorunlari-burda-paylasalim-722974.html burda sorabilirsin sorunu. ayrı konuya gerek yok.. garantiyle ne alakası var anlamadım ama teli sıfırla dedik sana .. pcden mail hesabını aç ve yaşını büyült sonra tel sıfırlandıktan sonra tekrar mail adresini gir olucak.. bunu hala yapamadıysan o zaman sende bir sorun yok derim ben.. yanlışsam düzelt beni

alical33

alical33

Üye
Sıfırlayınca açılmayabiliyor oyuzden yeni e posta onerdim nolur nolmaz

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
Sıfırlayınca açılmayabiliyor oyuzden yeni e posta onerdim nolur nolmaz
sözde arkadaş 3 tane yeni e-posta denemiş. bir konusunda öyle demişti.. yinede olmamış.. nasıl olmuyor hayret ediyorum

alical33

alical33

Üye
Bilmiyorum valla facedende biri mesaj atmıştı bu durum için e posta açmış olmamış ben bitane açıverdim girdim oldu dedi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Garantilik bir durumu yok.
Cihazdan kaynaklı bir sorun değil ki garantilik olsun.
Sizin girdiğiniz verilerden/bilgilerden yada kullandığınız e-posta hesabından kaynaklı bir durum.
Arkadaşların dediği yolları bir deneyin, eminim olacaktır. :oke:

hakan.620

Üye
    Konu Sahibi
sözde arkadaş 3 tane yeni e-posta denemiş. bir konusunda öyle demişti.. yinede olmamış.. nasıl olmuyor hayret ediyorum

sorun bu ya sizin soylediklerinizi yaptim iste sorun burda olmuyor ki...!

- - - Eklendi - - -

herkese tsk oldu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt