iphone 4 ve iphone 3gs..yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cz_PopCoZYY

Cz_PopCoZYY

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 ve iphone 3gs..yardım
arkdaşlar ben iphone 3gs kullanıyorum bi abim iphone 4 ü 900 liraya vereyim diyor telefon genpa çıkışlı henüz garantisi devam ediyor sizce almalımıyım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Symbianize

Symbianize

Üye
3GSde 4te eskidi kamera ve ufak tefek şeyler dışındafark yok bence 4s ten eski bişey alma

• Beğen
Tepkiler: Cz_PopCoZYY
Cz_PopCoZYY

Cz_PopCoZYY

Üye
    Konu Sahibi
peki 900 lira edermi acaba iphone 4

brs.kzlky

brs.kzlky

Üye
Hocam siz 3gs ile takas mi dusunuyorsunuz. Takas dusunuyorsaniz kaca sayiliyor. Nakit sekilde alacaksaniz 800 e cekmeye calisin hocam cunku 4s ve 5 daha eskilerinin piyasasini asagiya cekti. 350 ye bile 3gs bulunuyor. Bu isin ticaretini. Yapan biri olarak 900 nakit le almanizi tavsiye etmem. Tertemiz aksesuarli ve uzun sure garantisi varsa veya 32 gb ise belki dusunulebilir.

• Beğen
Cz_PopCoZYY

Cz_PopCoZYY

Üye
    Konu Sahibi
Nakit hocam

stylo38

Üye
kesinlikle alma o fiyata 4 ü :)

• Beğen

Samet.25

1200 e 4s bulursun 300tl daha biriktir,biriktirene kadar da duser alirsin 4 un bi cekiciligi kalmadi artik bende 4s alicam 1 aya kadar 4 ile 4s arasindada baya fark var 4s e verdigin para deger bence s3 e kafa tutuyo tel .d

• Beğen
brs.kzlky

brs.kzlky

Üye
Hocam kasa ayni. 4 ile 4s arasinda islemci. Ram kamera disinda baris bi fark yok. Herkesin zevki farkli tabii ki. Ben yerinizde olsam param varsa biraz daha bekler 5 alirim, butcem kisitliysa 4 alirim. Gidipte oortasina girmem. Gosteris deseniz 4 le 4s in farkini kasadan anlayan az olur. Islemci ram deseniz e tabii ki fark edecektir hiz da fakat 4 yeterli gibi. Kamera ben telefonda kullanmam zaten. Karar sizin hocam. Oonceden de dedigim gibi herkesin zevki farkli. Bir de oonceki yorumda 880 yazmisim 800 yazacaktim. Duzelttim onu. Yanlis yazmisim arkadasim kusura bakma

Cz_PopCoZYY

Cz_PopCoZYY

Üye
    Konu Sahibi
yani 800e verirse almı diyosun hocam sen tabi telefonda en ufak bir çizik bile yok abi 5 aldı ondan satıyor garantiside devam etmekte

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
3gs alıcağına 850-900 iphone 4 yurtiçi iyi fiyat al derim iphone 4 şekil telefon :) Fifa 13 ve nba 2k13 yeni çıktı halen oynuyorum.Ama dediğim gibi 3gs yerine iphone 4 daha iyi olur.

Cz_PopCoZYY

Cz_PopCoZYY

Üye
    Konu Sahibi
3gs alıcağına 850-900 iphone 4 yurtiçi iyi fiyat al derim iphone 4 şekil telefon :) Fifa 13 ve nba 2k13 yeni çıktı halen oynuyorum.Ama dediğim gibi 3gs yerine iphone 4 daha iyi olur.
hocam konuyu iyi oku bence zzaten 3gs var 4 alacağım yinede teşekkürler

Samet.25

4 le 4s arasinda fark yok diyene bakma 4 de a4 4s de a9 cift cekirdek kamerade 3mp artis bataryada az da olsa artis vs vss

Cz_PopCoZYY

Cz_PopCoZYY

Üye
    Konu Sahibi
hocam kamerayı kullanan biri değiilim zaten peki 4sin desteklediği uygulamaların hepsini 4te destekliyormu benim için önemli olanda bu teşekkürler

esokmen

esokmen

Üye
Bence alma kardesim

arsima89

arsima89

Üye
Çok para arkadaş 1000 lira verip 4s almış kulağına küpe olsun?

Cz_PopCoZYY

Cz_PopCoZYY

Üye
    Konu Sahibi
peki 800e indirsem hocam olabilirmi

Samet.25

peki 800e indirsem hocam olabilirmi

O sana kalmis bence ama 4s al sonra pisman olma bence 5 de ciktigi icin yeni oyunlar gelebilir 4 de kaldirmayabilir vs. Bide simdi alsan sonra satmaya kalksan zararina satarsin 4s i simdi 1200 e alsan seneye belki 1000 e filan satarsin ayrica bi kere alion kac sene sonra anca degistirme imkanimiz oluyo 300 daha koy 4s al

• Beğen
brs.kzlky

brs.kzlky

Üye
Ben fark yok demedim samet bey. Ne yazdigimi iyi okuyup oyle yorum yapin. Her turlu farki var. Ayrica herkes kendi gorusunu sooyluyor. Ben olsam 800 e alirim 4 u. Butcem uygunsa zaten beklerim ve 5 alirim. Yakinda uygun fiyata internete duser ikinci elleri. Borcu olan olur paraya ihtiyaci olan olur. Siz keyfe keder alim satim yapiyorsunuz ben ticaretini yapiyorum. Iphone un piyasasi kolay kolay dusmmez. 1 yil kullanip garantisini bitirseniz bile temiz olduktan sonra 650 ye rahat satarsiniz. 4s teki zararinizdan az oolur hatta. Hee derseniz ben her yeni cikan oyunu oynayacagim o zaman 4 zamanla yetmeyecektir size, fakat tennolojiyi tam anlamiyla takip edecek butce kimde var ki? Karar sizin hocam. Arada 400 lira oynuyor. Az bi miktar degil.

• Beğen

Samet.25

Ben fark yok demedim samet bey. Ne yazdigimi iyi okuyup oyle yorum yapin. Her turlu farki var. Ayrica herkes kendi gorusunu sooyluyor. Ben olsam 800 e alirim 4 u. Butcem uygunsa zaten beklerim ve 5 alirim. Yakinda uygun fiyata internete duser ikinci elleri. Borcu olan olur paraya ihtiyaci olan olur. Siz keyfe keder alim satim yapiyorsunuz ben ticaretini yapiyorum. Iphone un piyasasi kolay kolay dusmmez. 1 yil kullanip garantisini bitirseniz bile temiz olduktan sonra 650 ye rahat satarsiniz. 4s teki zararinizdan az oolur hatta. Hee derseniz ben her yeni cikan oyunu oynayacagim o zaman 4 zamanla yetmeyecektir size, fakat tennolojiyi tam anlamiyla takip edecek butce kimde var ki? Karar sizin hocam. Arada 400 lira oynuyor. Az bi miktar degil.

Sana mi yazdim ben ? Sen fark yok diosan evet sana yazdim ama var diyosan eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt