İphonemi Kırdım Sinirdenn Yardımm edın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muzocuk.

Üye
    Konu Sahibi
İphonemi Kırdım Sinirdenn Yardımm edın
arkadaslar iphonemi sinirden paramparca ettım ıcındeki fotoraflara ulasmam mumkun mu :( Acill :(

freeman999

Üye
kadeşim geçmiş olsun kanaatimce imkansız .s

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Telefoncuya gotur hafizaya ulasirlar onlar

enterneoll

enterneoll

Üye
millet iphone kırıyo ben 3310 alsam düşürmeye kıyamam :D neyse resimlere ulaşırsın :)

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
hafıza bölümüne fiziksel zarar gelmediyse alınabilir.

plajterligi

plajterligi

Üye
Eğer daha önceden bilgisayara takıp, itunes ile dosyaları yedeklediysen, bilgisayardan alabilirsin. Onun haricinde 2. alternatif olarak telefoncuya götürüp son şansını deneyebilirsin.

Geçmiş olsun :bilmm

muzocuk.

Üye
    Konu Sahibi
aslında ulasmak ıstedıgım 3 tane fotoraf war :( kız arkadasımla cektıgım fotorafları alsam gerisi umrumda olmaz :( o fotoraflarıda bi tane kilit programına atmıstım aceba ınternet userinden ulasabilirmiyim sizcee

- - - Eklendi - - -

Eğer daha önceden bilgisayara takıp, itunes ile dosyaları yedeklediysen. Bilgisayardan alabilirsin. Onun haricinde 2. alternatif olarak telefoncuya götürüp son şansını deneyebilirsin.

Geçmiş olsun :bilmm
sanırım gidip soguk suyumu ıceyim :( ahh baba ne olacaktıda aksam etutlerine izin wericektın su lanet ygsdende bi an kurtulsaydık :(

- - - Eklendi - - -

millet iphone kırıyo ben 3310 alsam düşürmeye kıyamam :D neyse resimlere ulaşırsın :)
alana kadar öldümm o telefonu ama işte böyle sinirlenınce kaybedıyorum kendımı ıkıncı kırdıgım telefon oldu :(

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
geçmiş olsunda kırmayıp bana vereydin sevap işlerdin :/

farukbekl

farukbekl

Üye
kardeş afedersin biraz kaba olacak ama. b.ku yiyiyon birde üzerine tatlı istiyon..:) ama fotolar gelir merak etme..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...