Yardım edin bencil olmayın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

can_bil5

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edin bencil olmayın
arkadaslar bencil olmayin istedigim biraz yardım daha yeni aldım iphonu tus calısmıyor diye restore ettım itunesi kurmuyor telefona biriniz yardım edin anlatın nasıl olcak yomu bi kul ya günlerdir sürünüyorum bilen varsa yardım etsin yarın sizin başınıza gelır !!! :(((

bejum3

bejum3

Üye
kardes telefonun software ve modeli ne? biraz detayli aciklama yapda ona gore yardimci olalim?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
itunesin son sürümünü indir ayrıca yukardaki sorulara cevap verirsen yardımcı olabiliriz..

eraser2934

Üye
konuyu yani sorununu düzgün yazmıyosun ne war ne oldu sonra bencil olmayın yardım edin diyosun ...
sorununu düzgün ve güzel şekilde anlatki derdine derman olunsun böyle konu başlıgı saçma ....

can_bil5

Üye
    Konu Sahibi
bakın 4.1 sürüm yüklüydü telefonda oyun oynadım snra tus kiliti oldu orta tus çalısmadı birdaha sonra restore ediyim dedim occuret 2003 1015 gibi hatalar meydana geldi napmam gerekıyor yüklenmıyor kendım yükleyım dedim ondada takılıyor kalıyor yüklenmıyor :((

--------------- Ekleme ---------------

????????????

bejum3

bejum3

Üye
arkadisim 1015 hatasi aliyorsan custom firmware yuklemekten baska caren yok ayni olay arkadasimin basina geldi ne yaptiysam bir turlu 4.1 yada 4.2.1 iphone 3g yukleyemedim.en sonunda custom firmware yukledim oldu.istersen bu sekilde yukleyebilirsin.iphone 3g custom firware ios4.1: shift ve itunes da restore tusuna bas.ve indirdigin firmware goster.kolay gelsin

can_bil5

Üye
    Konu Sahibi
öylede takılıyor aynı hatayı veriyor bazen ama custm yaptıgımda 2003 hatasıda gelıyor

bejum3

bejum3

Üye
internette yaptığım araştırmalara göre bu soruna orjinal olmayan kablo veya usb portu sebep oluyormuş.

Kullandığınız DATA kablosu orjinal mi? Ayrıca başka bir usb porttan deneme yaptınız mı ?

yada bu custom firmware indirip yukle ios 4.2.1. cydia icinde mevcuttur:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt