Yeni Nesil Nokia 603, 700, 701 ve 808 Pureview Telefonlara Flash Atmak

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi

prestige ani

Üye
ya arkadaşlar n70 için müzik tanıma prgramı arıyorum nasıl bulup,indirebilirim!!

ErSin9006

Üye
bilmiyorum rm-779 klasörünü elle girdim bide oda çıkmamıştı harfi harfine yaptım zaten aynı telefon anlamadım

berk15641

Üye
Arkadaşlar bu flash ne işe yarıyor ?

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
sağollllllllllll dostummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 603 ilk günki gibi oldu peki şimdi cwf falan yukleyebilir miyim artık joshlog falan

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
cwf konularını inceleyin lütfen

Symbian Modder

Üye
Beyler Bu 2. Nesillerde Farklı Product Code Yüklenemiyo mu? bi rus fw'si atcaktım p.code farklıydı yüklemeye çalışınca da scanning images dedi yazmaya çalıştı ama bilgi okunamıyo falan yazdı.yardım lütfen :D

rzgzm

rzgzm

Üye
selamlar benim 603 fp2 de kasma vardı pc suite üzerinden fp2 tekrar yükleme işlemi denedim o sırada elektrik gitti ve telefon açılmadı bu konudan dead flash attım açtım teşekkür ederim ancak sorum şu. ben fp1 e geri dönmek istiyorum dead flashı fp1 olarak atysaydım olur muydu? Daha da önemlisi bu saatten sonra dead flash yaparsam fp1e geri dönme şansım var mı. gerekirse pc suiteden güncelleme sırasında tekrar elektriği kesebilirim o derece yani :) cevabınızı merekla bekliyorum teşekkür ederim.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Dead flash konusunda bilgim yok fakat o kadar kolay olacağını sanmıyorum bazı yöntemleri var galiba :)

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
kardeş 808 için olanı eklersen sevinirim

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
kardeş 808 için olanı eklersen sevinirim

Flash atma yöntemi resimlerdeki gibidir. Sadece ayrıntılar değişir. Elimde 808 olmadığı için ekleyemem maalesef :S Fakat konuyu dikkatli inceleyerek gerekli adımları uygulayarak yapmam mümkün.

HL_Rockk

HL_Rockk

Üye
şimdi bunu 808 e yaptımda dil ingilizce türkçeye nasıl çevirecem

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
şimdi bunu 808 e yaptımda dil ingilizce türkçeye nasıl çevirecem

Doğru bir şekilde yaptıysanız Türkçe olması gerekirdi. Yabancı bir firmware yüklediniz galiba dil seçeneklerinde Türkçe yoksa tekrar flash atmanız gerekir. Sizin telefon tür koduna ait olan firmwareyi indirip kurun. Eğer telefonunuz yurt dışından geldi ve yabancı firmwareye ait değilse tabi. Öyle ise hangi renk ise telefon o rengin Türkiye firmwaresi ile olabilir.

mining-

Üye
flash atıcam fakat indirdiğim dosyalar gerekli dizinde görünmüyor.phonix dosyası yok.yardımcı olurmusunuz flash atmama

ANIL

ANIL

Admin
flash atıcam fakat indirdiğim dosyalar gerekli dizinde görünmüyor.phonix dosyası yok.yardımcı olurmusunuz flash atmama

İndirdiğin dosyaların nereye ineceğini navifirm üzerinden belirleyebilirsin. Phoneix programını yüklemen gerekiyor. Dosyaları kendin phoenix içine atacaksın.

mining-

Üye
flashing dediğimde bu ekran çıkıyor ve dosya konumunu seçtiğimde bu hatayı veriyor

[/IMG]

[/IMG]

ANIL

ANIL

Admin
Sen dosyaları atmamışsın sanırım. Dosyalar RM-779 klasöründe phoeinx/product içinde olacak.

Ahmet KIROĞLU

Üye
dosyayı içine atıyoruz bulmuyor aynı sorun bendede var

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarda driverler yüklü, programın güncel versiyonu yüklü, windows telefonu takıldığı usb ile tanımış, telefonun doğru flash dosyaları indirilmiş, işlemler eksiksiz ve yanlış yapılmamış ise program kesinlikle doğru dizine atılan doğru flash dosyalarını görür. Diyelimki görmüyor o zaman ''...'' butonuna tıklayıp flash dosyalarını el ile seçebilirsiniz. Bu işleme rağmen flashta hata alıyorsanız yanlış olan birşeyler vardır.

Üst Alt