haqanguven
Üye
navifrmden orjinal yazılımı indir bunu attığın gibi atmerhabalar arkadaşlar ben 5800 xm belle ye cevirdim fakat geri almak istiyorum nasıl yapabilirim bu konuda yardımcı olur musunuz lutfen ???
navifrmden orjinal yazılımı indir bunu attığın gibi atmerhabalar arkadaşlar ben 5800 xm belle ye cevirdim fakat geri almak istiyorum nasıl yapabilirim bu konuda yardımcı olur musunuz lutfen ???
yazılımdan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdinmihakan kardeşim bu cfwde arasıra ayarlardaki iconlar gözükmüyor ram ygulmasında beyaz ekran geliyor o neden kaynaklanıyor
Hakan kardeşim ben daha önce senin bu firmware i yüklemiştim eski sürümünü şimdi en güncelini yüklemek istiyorum ilk yüklemedeki gibi baştan uğraşmak mı gerekiyor format vs. daha basit upgrade yöntemi yok mudur ?
a.selam... teşekkürler kardeş... çıkardım yeni cfwsLm önceLikLe eLine sağLık . YakLaşık 3 haftadır kuLLanıyorum hiçbir hata yok . Süper bi cfw oLmuş . eee tabi Yeni cfwLeri HeyecanLa bekLiyorum![]()

estağfurullah kardeş duanız yeter güle güle kullanHakan kardeşim varya eli öpülecek adamsın uzun zamandır bunu arıyordum bir arkadaşımın tavsiyesi ile seninkini denedim ve çoook memnunum Allah razı olsun Allah bilgisayarına zeval vermesin kardeşim çok teşekkür ederim........

o yazılıma gömülmüştür sishalinde değildir...ilk tema ile fontu bana atabilirmisin iconsuz olarak... Fontu bulamadım, en üstdeki ilk tema çok güzel...
bendeki fontta bakarak 5800 orjinal fontunu düzenle çalışır kardeşimhakan kardeşim ben cfw yapcamda yazı fontu düzenleyecem orjinal 5800 ofw de olan yazı fontunu belleye acaba düzenlesem çalışır mı ?
a.selam... teşekkürler kardeş... çıkardım yeni cfw
- - - Eklendi - - -
estağfurullah kardeş duanız yeter güle güle kullan
- - - Eklendi - - -
o yazılıma gömülmüştür sishalinde değildir...
- - - Eklendi - - -
bendeki fontta bakarak 5800 orjinal fontunu düzenle çalışır kardeşim
dedigin gibi düzenledim bi deneyimaynen öyle kolay olsa herkeze yapayım...Tmm kardeşim çok sagol , ayrıca neden her isteyene ayrı font düzenlemedigini şimdi anlıyorum ugraştırıcıdedigin gibi düzenledim bi deneyim
aynen öyle kolay olsa herkeze yapayım...

teşekkürlerSenin canın sagolsun kardeşim , çıkardıgın yazılımlar yeter![]()

hayır5230 da çalışıyor mu??
arka plandaki uygulamar ram i yediği için operanın alıcağı ram miktarı az geldiği içi hatay alıyorsun.. arka planda çalışan uygulamarı kapat almazsın hata...hocam bir sorum daha olacak kusura bakmazsan operada arada ”genel bellek yetersizliği bazı uygulamaları kapatın." yazıyor. Bir diğer sorumda facebook açıkken bi vidyo yönlendirmesine gittiğimde internet açılıyor oradanda realplayere gidiyor videoyu izledikten sonra ne favebook kalıyor ne internet programın yazılımınındamı var acaba
arka plandaki uygulamar ram i yediği için operanın alıcağı ram miktarı az geldiği içi hatay alıyorsun.. arka planda çalışan uygulamarı kapat almazsın hata...
hımm video izlemede öyle bir hataya rastlamadım sitelerle alakalıdır belki