5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam teknoloji yi benden daha iyi anladigin kesin lumia 920 mi s3 mu fikrini söylermisin zahmet olmasa
böyle konuları pm atın.. konu dışına çıkıyoruz... valla anroid in görselliğini hiç sevmiyorum... uygulama oyun açısından tabikide s3, herkesin tlfnda aradıkları özellik farklıdır sen oyun istiyorsan s3 al... ama ben alsam lumia yı alırdım...

CYBERstix

CYBERstix

Üye
Kardeş bu ARAMALAR-İŞLEM KAYDI SÜRESİ 365 GÜN yazıyor. Ama en fazla 20 adet görüşme kaydediliyor ekranda. ben 365 gün boyunca ne kadar görüşme yaparsan hepsi arama kaydında gözükecek olarak anlamıştım. Yanlış mı anlamışım yoksa bende bir sıkıntı mı var?teşekkürler...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bu ARAMALAR-İŞLEM KAYDI SÜRESİ 365 GÜN yazıyor. Ama en fazla 20 adet görüşme kaydediliyor ekranda. ben 365 gün boyunca ne kadar görüşme yaparsan hepsi arama kaydında gözükecek olarak anlamıştım. Yanlış mı anlamışım yoksa bende bir sıkıntı mı var?teşekkürler...

yanlış anladın. O otomatik temizleme günüdür

Thief

Üye
Hocam dolby kulaklık modunu verebilme şansın varmı ?

War2

Üye
hocam yeniyim eğer güncelleme yaparsan ben nerden bulucam yani nasıl haberim olacak telefon kendiliğinmi algılıyo güncellemeyi ? şimdiden yanıtın için tşk. ederim :)

benim yazılım sürüm tarihi 26.06.2012 en güncel sürümü bumu

bu arada süper olmuş ellerine sağlık herkese tavsiye ederim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam yeniyim eğer güncelleme yaparsan ben nerden bulucam yani nasıl haberim olacak telefon kendiliğinmi algılıyo güncellemeyi ? şimdiden yanıtın için tşk. ederim :)

benim yazılım sürüm tarihi 26.06.2012 en güncel sürümü bumu

bu arada süper olmuş ellerine sağlık herkese tavsiye ederim

teşekkürler güle güle kullan...
yeni linkler ana başlıkta indirip tekrardan atıcaksın
şuan güncelleme düşünmüyorum ama ilerde başka bir cfw düşünüyorum

64ERT06

Üye
ya hacı bunu video ya çekip öyle bir göstersen ben anlamadım nasıl yapıyoruz

degusadegusa

Üye
internette dolaşırken daha doğrısu genellikle indirmelerde kapanıyor böyle bir sorun virüs olabilir mi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

War2

Üye
ya üstat senide gereksiz yere rahatsız edip meşgul etmek istemiyorum ama bana önerebileceğin birkaç program , widget vs. gibi şeyler varmı senin zevkine göre 2 gün oldu belle yapalı şuan sorunsuz muhteşem yani tekrar ellerine sağlık.
Bide bişey soracam ev ekranındayken sol tuşa basınca direk algılıyo dibine bassam bile altına doğru yani ama sağ tuş menü tuşu tam üstüne basınca algılıyo nedendir bu? bide kilitliyken saatin üst kısmında bir kesiklik var sorularımı mazur gör zaman ayırıp çözümü varmıdır yazarsan sevinirim.Kolay gelsin hocam iyi çalışmalar :)

EDİT:Hocam bide bu kablosuz ağların şifrelerini kırabilecek program varmıdır telefon için yani tele yükleyip herhangi bir kablosuz ağın şifresini kırabilirmiyim?
@haqanguven

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler istediğin zaman sor kardeşim
valla benim kullandıklarım. whats app, nimbuz, opera,active file ve birkaçtane daha uygulama var. devamlı flaşh attığım için uygulamalarla aram pek yok...
Dokunmatik ekran kalibrasyon ayarı yaptınmı. bi ara bendede aynısı olmuştu ordan yapınca düzeldi.
ayarlar/ telefon / dokunmatik girişi / dokunmatik ekran kalibrasyonuna tıkla kalibre et

War2

Üye
hocam çok teşekkürler kalibre ettim sorun çözüldü bu saat ve W-LAN şifresi kırma hakkında bilgin varmıdır ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam çok teşekkürler kalibre ettim sorun çözüldü bu saat ve W-LAN şifresi kırma hakkında bilgin varmıdır ?
rica ederim.. saat hangi saat? şifre kırma olayı çalışmaz daha doğru dürüst pc de yapılmıyor telefonda nasıl yapılsın kardeşim

FGHT

Üye

Ben telefona Kore, Çin, Japon gibi ülkelerin yazısını destekleyen font yükledim ama resimdeki kırmızıyla belirttiğim gibi bazı yerlerde düzgü görünmüyor. Bu soruu nasıl halledebilirim? Bildiğiniz düzgün bi font var mı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Ben telefona Kore, Çin, Japon gibi ülkelerin yazısını destekleyen font yükledim ama resimdeki kırmızıyla belirttiğim gibi bazı yerlerde düzgü görünmüyor. Bu soruu nasıl halledebilirim? Bildiğiniz düzgün bi font var mı?
iconlar temada gömülüdür. her font olmaz. font creatör ile iconları kullanıcan fontta gömmen lazım

War2

Üye
üstat telefon kilitliyken ekranda görünen büyük saatin üst kısmında bir kesiklik var düzelirmi o?

Üst Alt