Nokia Lumia 620 özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 620 özellikleri
arkadaslar lumia 620 özellikleri hakkında bilgilendirirmisiniz ve türkiyeye tam olarak ne zaman gelir teşekkürler simdiden

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu ay sonlarına doğru dünyada satışa sunulacak sanırım.
Şubat sonu-Mart başı gibi de bizim ülkemize gelir.
Özellikleri daha önceki konularda paylaşılmıştı, oradan bulabilirsin.

gkcll

gkcll

Üye
bu ayın sonunda gelecek söyleniyor nokia facebook

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bu ayın sonunda gelecek söyleniyor nokia facebook

Bizim ülkemize bu ay gelecek olsaydı Nokia Türkiye'nin sitesinde Ürünler bölümüne "Çok yakında" diye eklenirdi.
Bize gelişi muhtemelen Şubat ayı içerisinde yada Mart başında...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Bizim ülkemize bu ay gelecek olsaydı Nokia Türkiye'nin sitesinde Ürünler bölümüne "Çok yakında" diye eklenirdi.
Kesinlikle öyle çünkü bu ay asya ve g.afrika ülkelerinde daha sonra avrupa ülkelerinde satışa sunulacak.

gkcll

gkcll

Üye

bilmiyorum ama sayfa admni söyledi

süper nova

süper nova

Üye
Basit bir hesap yaptım ve şu sonuca ulaştım lumia 920 satış fiyatı 600 avro olarak belirlenmişti. Türkiye'ye 1649 tl den giriş yaptı yani bugün itibariyle hesaplarsak bir avro 2,34 tl 600 avro ise 1404 tl yapar lumia 920 1649 tl den geldi 1649 dan 1404 ü çıkarırsak 245 tl kalıyor bu da işin vergi kısmı oluyor bundan sonra lumia 620 ye dönersek 249 dolar diyor bu da yaklaşık 410 tl yapar e lumia 920 ye gelen 245 tl nin 620 ye de geleceğini düşünürsek toplamda 655 tl yapar kurlardaki değişkenliği ve pazarlama için göz boyamayı da katarsak satış fiyatı 699 tl olacaktır bence.çıkış tarihi ise 25 şubat ile 7-8 mart arası olacaktır. şahsi fikirlerim bunlar.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben şahsen çok aciliyetim olmazsa eğer wp8 li bir cihazı 2014 den önce almam

PureFood

PureFood

Üye
Basit bir hesap yaptım ve şu sonuca ulaştım lumia 920 satış fiyatı 600 avro olarak belirlenmişti. Türkiye'ye 1649 tl den giriş yaptı yani bugün itibariyle hesaplarsak bir avro 2,34 tl 600 avro ise 1404 tl yapar lumia 920 1649 tl den geldi 1649 dan 1404 ü çıkarırsak 245 tl kalıyor bu da işin vergi kısmı oluyor bundan sonra lumia 620 ye dönersek 249 dolar diyor bu da yaklaşık 410 tl yapar e lumia 920 ye gelen 245 tl nin 620 ye de geleceğini düşünürsek toplamda 655 tl yapar kurlardaki değişkenliği ve pazarlama için göz boyamayı da katarsak satış fiyatı 699 tl olacaktır bence.çıkış tarihi ise 25 şubat ile 7-8 mart arası olacaktır. şahsi fikirlerim bunlar.

Güzel açıklamışsın arkadaşım. Bence o fiyata bomba bi seçenek olacak, Galaxy Ace alacağına adam gibi bi cihazı olur milletin.

mert_ozcan

mert_ozcan

Üye
bu telefonu ciddi ciddi olarak istiyorum ben ama geliş tarihi henüz belli değil ve benimde telefona ihtiyacım var şu an için lumia 820 yada 920 ye yönelmem mümkün değil yüksek fiyatlar artı mayıs gibi askere gitme olayım var o yüzden fiyat konusundada uygun olur gibi gözüküyordu lumia 620 fakat şubat sonu mart başı deniyor :( :(

alical33

alical33

Üye
ben şubat ayı içerisinde gelecek diye biliyorum

bonibo

Üye
ya arkadaşlar nokia lumia 620 türkiye ye gelecek mi gelecekse tam olarak hangi ayda gelir bi duyan fikri olan yokmu

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ya arkadaşlar nokia lumia 620 türkiye ye gelecek mi gelecekse tam olarak hangi ayda gelir bi duyan fikri olan yokmu

ocak sonundan once gelmez. Buyuk ihtimalle şubat ayi icinde gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt