Hangi İşletim Sistemi Sizce ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furko64

Üye
    Konu Sahibi
Hangi İşletim Sistemi Sizce ?
Windows7 ultimate kullanıcısıyım fakat bilgisayarım son günlerde cok kasmaya basladı bu yüzden format atmayı düşünüyorum.
Fakat win7 ,win8, win xp kursan kararsızım bilgisayarımı hızladırmak için sizce hangi işletim sistemini kurmalıyım??

Sistem Bilgileri:
Cpu:İntel Core 2 Solo 1.4 Ghz
VGA:Ati mobility Radeon Hd 4330 Graphics 512 MB
Memory: 4 Gb DDR3 MEMORY
Hdd:320 GB HDD

Şimdiden teşekkürler

Buda resimli şekli ?

ANIL

ANIL

Admin
Win7 home premium 64 bit :oke:

ANIL

ANIL

Admin
Neden home premium acaba biraz acıklar mısın?
Ayrıca sistemim 64 bit kaldırır mı ?

Win 7 rahat bir sistem aslında tüm win7 serilerini kurabilirsin sorun olmaz. Pcye bakım yapmassın zamanla yavaşlaması normal. Disk birleştirme, kayıt birleştirme vs gibi işlemleri belirli aralıklarla yapman gerekir.
Ram 4gb olduğuna göre 64 bit kurmalısın zaten 32 bit sistemler en fazla 3gb rami tanır verdiğin resimde belli zaten.

PRHACKX

PRHACKX

Üye
Logo+R yaparak msconfig yaz başlangıçta açılan programlarını sadece ekran kartı ve ses kartı sürücüleri ve ayrıyeten hotkey osd sürücün varsa aç, yine msconfig üzerinden hizmetler kısmına gelip Microsoft hizmetlerini gizle'yi işaretleyerek bu söylediklerimin dışındaki ekstadan uygulamaların hizmetlerini kapat. Disk temizleme, disk onarma ve disk birleştirme işlemlerini de Denetim Masası Performans ayarlarından ulaşarak yap. Bilgisayarını yeniden başlat sorun kalmaz. Windows 7 Ultimate Windows Xp'den senin özelliklerine bakılırsa daha iyi bir performans almanı sağlar. Benim tavsiyem bu... Hadi kolay gelsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt