Galaxy SIII Mini Sorular Var?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kıybi

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy SIII Mini Sorular Var?
Arkadaşlar galaxy s3 mini nasıl bir telefon? Oyunlarda internette vb performansı. Bir de adobe flash yokmuş heralde. Kullananlar varsa bir yardımcı olabilir mi?

avcitalip

avcitalip

Üye
abicim bence onu alacağına gittigidiyor'dan s2 veya Sony Xperia S al onların fiyatlarıda 1000 TL civarında geziyor ve ikiside s3 miniden daha iyi bana sorarsan s3 mini biraz pazarlama taktiği gibi görünüyor :evet:

__xXx__

__xXx__

Üye
s3 mini yazılımsal olarak güzel görünüyorda antutu bencmarkta test edildiğinde bi sola kadar puan alamadı 4.04 yüklü sola ikinci denememde 5644 almıştı 4.1 yüklü s3 mini 5400 lerde kalmıştı aradaki fark az ama açıkcası ben solayı geçer diye düşünmüştüm tabi test sonuçlarına direk aldanmamakta lazım:hmmm

muxi64

muxi64

Üye
yaw s3miniye atilmadik kalmadi samsung bu aleti ne die icat etti ?
plus aleti elinize alip nceledinizmi kullandinizmi donmalar takilmalar restart warmi bunlardan hickimse soz etmiyor takmislar ekrana pikselleri sayiliyormus sayabilmek icin miksoskop gerekli bence !!!!

kubilay054

kubilay054

Üye
Benim arkadaşım aldı geçen gün Darty'den 895 liraya bence çok iyi bir telefon yani şu ana kadar bir eksikliği.Yaklaşım 50 tane oyun yükledi hiç biri kasma takılma yapmıyor HD oyunlarda var içinde alacaksan düşünme bilee :)

Kerim.

Kerim.

Üye
850ye bulursan al.iyi telefondur

osmndmr.32

Üye
yaw s3miniye atilmadik kalmadi samsung bu aleti ne die icat etti ?
plus aleti elinize alip nceledinizmi kullandinizmi donmalar takilmalar restart warmi bunlardan hickimse soz etmiyor takmislar ekrana pikselleri sayiliyormus sayabilmek icin miksoskop gerekli bence !!!!

Neden mi telefnu hep buyuk yaptgndan bazi ksler hslanmyormus samsung sirketi bole bisey yapalm dems artk ? Anladn artk gersni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt