Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hafıza kart yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL4S
Üye
Konu Sahibi
hafıza kart yardım
abi bu anlatım yardım edin belle refrese forudan klasor yaması yaptım sonra kardsm yanlıslıkla hafıza kartını bicimlendirdi sonuc hafıza kartını takınca hafıza kartı bozuk yazıyor grince nlr yardım
hizan
Üye
arkadaşım yapmış olduğun yama arıza veriyor onu sil düzelir.
uribaju
Üye
hafıza kartını bilgisayardan tekrar biçimlendir dosya sistemini fat32 yap.bu şekilde yapıp hafıza kartını telefona tak ve telefonda tekrar biçimlendir.
ANIL4S
Üye
Konu Sahibi
abi korumalı diyor
- - - Eklendi - - -
ve telde takınca hafıza kartına grince hafıza kartı bozuk diyor bılgsyrdada kromalı dyr yardım edn 2 4 8 olsa neysede 16 gb be abi napcam
Bilgisayara format atmayı biliyor musun kardeşim. Eğer biliyorsan hafıza kartın bilgisayarda takılıyken formatı başlat. Ama bilgisayarın hafızasına değil. Sadece hafıza kartını orda sil ve bilgisayarı Yeniden başlat. Daha sonra bilgisayar açıldığında hafıza kartına tekrar orda biçimlendir. Ondan sonra telefona tak ve telefonda biçimlendir ve kullanmaya devam et. Eğer bilgisayarın hafızasını yani yerel diskleri yanlışlıkla biçimlendiririm dersen. Formata başlamadan önce. Yerel disk c nin ismini sistem yap. Yerel disk d nin ismini depo yap. Fazla Yerel disk varsa ona göre isim ver o zaman sorun olmaz. Windows xp cd ile yap. Windows 7 yi iyi biliyorsan onla da olur.
Kayahan14
Üye
baslat/calıstır oraya cmd yaz
Flash hangi surucude ise F/H
Gibi aynen soyle yaz
FORMAT:F
Yada FORMAT:H
Gibi.....