Fikret Kızılok - Why High One Why

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Fikret Kızılok - Why High One Why
[video=youtube;pn4Jju7TpIY]http://www.youtube.com/watch?v=pn4Jju7TpIY[/video]​

Metin MF

Metin MF

Üye
Matrax'ta çalıyordu bu :)

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
:bilmm Matrax dinlemiyorum :dry: ZKC'den nefret ediyorum. Ama şarkı muhteşem, Fikret Kızılok neden böyle bi' şarkı yaptı hala anlam verilemiyor... Ne olursa olsun tam bir şaheser...

Metin MF

Metin MF

Üye
:bilmm Matrax dinlemiyorum :dry: ZKC'den nefret ediyorum. Ama şarkı muhteşem, Fikret Kızılok neden böyle bi' şarkı yaptı hala anlam verilemiyor... Ne olursa olsun tam bir şaheser...

Neden nefret ediyorsun? :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi

Neden nefret ediyorsun? :hmmm
Programın formatında hiçbir değişme olmadı e haliyle sıkıyor bi' müddet sonra. Ayriyetten böyle yayına bağlananları ezmeye kalkışmalar, tuhaf tuhaf haller, dalga geçmeler bunlar hoş değil. Bir radyocuya yakışmıyor. Aldı aylarca Serdar Ortaç dinletti Allah'tan reva mı bu :D Esprileri artık çok yavan geliyor bi' de... Söylemleri de hoşuma gitmiyor, görüşleri... İki lafı bi' araya getiremiyor zaten.

Metin MF

Metin MF

Üye

Programın formatında hiçbir değişme olmadı e haliyle sıkıyor bi' müddet sonra. Ayriyetten böyle yayına bağlananları ezmeye kalkışmalar, tuhaf tuhaf haller, dalga geçmeler bunlar hoş değil. Bir radyocuya yakışmıyor. Aldı aylarca Serdar Ortaç dinletti Allah'tan reva mı bu :D Esprileri artık çok yavan geliyor bi' de... Söylemleri de hoşuma gitmiyor, görüşleri... İki lafı bi' araya getiremiyor zaten.

Ben de uzun zamandır dinlemiyorum artık baydı ama nefret de etmiyorum :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Eleman bi' de beni twitterda engelleyince :ehe Serdar Gökalp var :pro2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt