Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

tamerkan54

Üye
nasıl kuruluyor anlatabilirmisin

burakmania07

Üye
Arkadaşlar merhaba hepiniz bu konuda engin fikirlere sahipsiniz ben açıkcası pek anlamıyorum bu dosyayı indirdim hard format attım dosyayı telefona attım fakaat dedeğiniz gibi bu uygulamayı nasıl yapacağımı bilmiyorum bana detaylı olarak anlatabilirseniz sevinirim emeği geçen herkeze şimdiden teşekkürler

burakmania07

Üye
teşekkürler dediğiniz yolla sonuca ulaştım gerçekten başarılı emeğinize sağlık

whakan

Üye
çok güzel bir çalışma olmuş. elinize sağlık. ben c6-01 e kurdum telefon çok hızlandı şaşırtacak derecede. bir sorun var sadece ses seviyesini yarıdan fazla açınca telefon reset atıyor bunun bir çözümü var mı? formu tamamını okuma fırsatım olmadı.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel bir çalışma olmuş. elinize sağlık. ben c6-01 e kurdum telefon çok hızlandı şaşırtacak derecede. bir sorun var sadece ses seviyesini yarıdan fazla açınca telefon reset atıyor bunun bir çözümü var mı? formu tamamını okuma fırsatım olmadı.

teşekkürler... Yazılımı atmadan önce hafıza kartını biçimlendirip hard format attınmı?

nıcolahı

Üye
Kardeş bu konu pek yeri değil ama orjinal flash atmak istiyorum daha önce yapmaya çalışırken telefon kapanmıştı ve acılmamıştı forumdaki bi abi sayaesinde telefonu düzeltmiştim orjinal c7 flash dosyalarını nerden indiririm acaba biliyormusun

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bu konu pek yeri değil ama orjinal flash atmak istiyorum daha önce yapmaya çalışırken telefon kapanmıştı ve acılmamıştı forumdaki bi abi sayaesinde telefonu düzeltmiştim orjinal c7 flash dosyalarını nerden indiririm acaba biliyormusun
navifrm uygulamasından orijinal dosyaları indirebilirsin...

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
kardeşim evols cfw her telefona var 701 e yok nezaman çıkartıcaksın acaba ?

nıcolahı

Üye
Kardeş ben senin sürümü kullanıyordum telefona orjinal sürümü kurdum ama pişman olmadım değil senin cwf orjinalinden bin kat daha hızlı ve cok kullanışlı telefonu satmasam tekrar senin sürüme döneceğim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ben senin sürümü kullanıyordum telefona orjinal sürümü kurdum ama pişman olmadım değil senin cwf orjinalinden bin kat daha hızlı ve cok kullanışlı telefonu satmasam tekrar senin sürüme döneceğim

yorumun için teşekkürler, hayırlısı olsun kardeş

emreli01

emreli01

Üye
yolda yeni yazılım var mi ?

emreli01

emreli01

Üye
nasıl yani anlamadım

emreli01

emreli01

Üye