GALAXY W GT-I8150 CastagnaIT Kernel v7.5 (Linaro) (cm9)

Sponsorlu Bağlantılar

KELGER

KELGER

Üye
orjinal rom için (bagux rom 1.4 ) kernel i olan varsa lütfen bana özel mesajla link atabilirmis ramım çok az 351 mb

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
orjinal rom için (bagux rom 1.4 ) kernel i olan varsa lütfen bana özel mesajla link atabilirmis ramım çok az 351 mb
ya o rom ne hiç duymadım :D o kullandığın rom rc2 tabanlıysa ve kernelle geliştirici tarafından değişiklik yapılmadıysa yoon kernel, veya bu castagnaıtı yükleyebilirsin

sadikbircan

Üye
Bagux 1.4 stock rom düzenlemesi hocam ne yaptınız.Daha ics bile değil.Rom güzel ama gb için fazla çalışma yapılmıyor artık.Kernel bulmakda zor bu yüzden.

Kerim.

Kerim.

Üye
Oyun performansi icin hangisini indireyim?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
oyun içib bfs herşey için bfs aslında birde sadık hocamız cm9 stabiliteyi enüst seviyeye çıkarma adlı konuya i/o yöneticileri ile ilgili birşeyler ekliyecek ben tam çözemedeim ama biraz tehlikeli bir iş o yüzden o düzenliyecek isterse :)

sadikbircan

Üye
İ/o tehlikeli bir iş değil aslında init.d scriptkeri telefonu brick yapmaz en fazla iki mod arasındaki çakışmalar boot ekranında kalmasına sebeb olur.Buda bi formatla düzelir.

knight97

knight97

Üye
CastagnaIT 7.5 de wi fi voltajı dusuruldu. Diye bir kısım var. O wi fiye baglaninca internet hızını etkiler mi acaba? Veya ne ise yarar?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
CastagnaIT 7.5 de wi fi voltajı dusuruldu. Diye bir kısım var. O wi fiye baglaninca internet hızını etkiler mi acaba? Veya ne ise yarar?
hayır düşürüldü dahada düzeltmek maksadıyla :D

absakalli

Üye
hocam video kaydı hiç mi çalışmıyo yoksa hd falan mı ?

- - - Eklendi - - -

ya boot ekranında kaldı hocam formattan baska bi yol varmı ?

furuko1231

Üye
Castaignitimi onerirsiniz yoksa yoon kernelimi?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
yoon kernel kullanmadım ama yoon öneririm tek fark onda herşey çalışıyor

furuko1231

Üye
yoonkernel de çok düşük antutu sonucu herkes yüksek alıyor ben düşük alıyorum anlamadım rc2 yüklü

babyshoot

babyshoot

Üye
bende cm9 yüklemiştim uzun araştırma sonucunda bu kerneli de yükledim aynı zamanda. cfs olannı. gayet iyi geldi bana. 375 mb ram olması da güzel birşey. ilk başta yoon yüklemiştim. reset attı ve başlangıç ekranında kaldı. bu kernelde yaşamadım bunu. o yüzden ben öneririm...

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
ama yoon kernel güncellendi düzeltildi şu an için onu öneririm

babyshoot

babyshoot

Üye
ali hocam sen öyle diyorsan doğurdur mutlaka.. denerim yoon kernelide. gerçi epeydir takip ediyorum bu konuları. keşke arco denen arkadaş yapsa şu cm10 u yeni kernellede kullansak...

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
ali hocam sen öyle diyorsan doğurdur mutlaka.. denerim yoon kernelide. gerçi epeydir takip ediyorum bu konuları. keşke arco denen arkadaş yapsa şu cm10 u yeni kernellede kullansak...
aynen 3x kerneli ve en önemlisi cm 10 çok akıcı ve stabil telefonu yormadığını daha alpha aşamasında ve eski bir kernelle beli ediyor ama şu an hala githubta tık yok

babyshoot

babyshoot

Üye
Yoon kernel yeni sürümü yükledim. gerçekten dediğin gibi değişiklik epey fark ettirmiş..teşekkürler.. tık yoksa böyle devam edeceğiz artık. şu an memnunum gerçi..

Heroata

Heroata

Üye
Tesekkurler bunu cok sevdm stabil

woltaj_07

Üye
CyanogenMod 9 Rom (RC4 - 01.02.2013)
güncellemesi yaptım arkadaşlar onun üstüne bu paylaşımı yüklesem sorun olur mu bide 4 link var farkları nedir acaba ???

-Emre

-Emre

Üye
bunu değil bence yoon kernel aphrodite kurun

Üst Alt