haqanguven
Üye
üstat telefon kilitliyken ekranda görünen büyük saatin üst kısmında bir kesiklik var düzelirmi o?
fontu değiştir düzelir.
üstat telefon kilitliyken ekranda görünen büyük saatin üst kısmında bir kesiklik var düzelirmi o?
bilmiyorum anlatım varmı kardeşimfont
creatör programıyla düzenlemeye çalıştım ama beceremedim. Bu konuyla ilgili anlatım var mı?
üstad harita yerimi buluyor ama rota belirliyorum rota bulunamadı diyor güncellemelerden güncellemeye çalışıyorum başarısız diyor nasıl çözücem ben bu durumu
- - - Eklendi - - -
birde arkadaşın sorunubendede var saatin üstünde az kesiklik var fontu nasıl değiştircez
saolasın deniyim hemen
- - - Eklendi - - -
font creatör bunumu deneyim font için
- - - Eklendi - - -
kardeşim kusra bakma bulamadım birdaha paylaşır mısın fontu
pc de Windows XP
Service Pack 3 yüklü. Ama özellikler uyumluluk dediğimde Windows XP
Service Pack 4 diyor. 3 görünmüyor. Yardım edermisiniz

Hakan kardeş sana bişey danısıp fikrini almam lazım , 5800 kullanıyorum senin yazılımınla gayet güzel , ama telefon degistirmeyi düşünüyorum aklımda olan modeller c6-01 , c7 , 701 ve n8 hangisini tavsiye edersin şarjı uzun gtcek internette her sitede rahatca dolaşabilcegim ve kamerası güzel olcak ? Konunun yeri burası degildir belki ama sadece fikrini almak istiyorum![]()
haqan orijinal yazılımdan istediğim bileşenleri attım.öyle daha güzel oldu...yalnız bu daha güzel.senden bir rica bunun belle navibarsız sürümünü yayınlar mısın yada bana pm atarmısın...
teşekkürler güzel yorumun içinArkadaşlar 3 4 aydır bu CFW yi kullanıyorum..dün başka bir sitede bulduğum cf yi yükleyeyim dedim bi saat sonra beğenmedim bunu tekrar yükledim öyle alışmışım ki bunakesinlikle çok başarılı 5800 kullanıcısı olarak başarılarınızın devamını diliyorum..

rica ederimtmm hakan kardeşim çok sagol fikrin için![]()
701 kardeşim. bendede var memnunum
- - - Eklendi - - -
symbian anna ile herşeyi aynı onu kullan
- - - Eklendi - - -
teşekkürler güzel yorumun için![]()
hangi tema ve fontuhaqan temalar ile fontu bana atar mısın...fontu bulanmadım,temalar da güzel...
hangi tema ve fontu
Kardeşim meraba. Bu cfw deki orjinal 4 adet tema C: nin içerisinde mi? bir de ne kadar yer kaplıyorlar ve bazılarını silmek istesek nasıl sileriz? Selamlar...![]()
Son zamanların en iyisiTeşlekkürler...