5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

FGHT

Üye
font
creatör programıyla düzenlemeye çalıştım ama beceremedim. Bu konuyla ilgili anlatım var mı?

aled12

Üye
üstad harita yerimi buluyor ama rota belirliyorum rota bulunamadı diyor güncellemelerden güncellemeye çalışıyorum başarısız diyor nasıl çözücem ben bu durumu

- - - Eklendi - - -

birde arkadaşın sorunubendede var saatin üstünde az kesiklik var fontu nasıl değiştircez

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
font
creatör programıyla düzenlemeye çalıştım ama beceremedim. Bu konuyla ilgili anlatım var mı?
bilmiyorum anlatım varmı kardeşim

- - - Eklendi - - -

üstad harita yerimi buluyor ama rota belirliyorum rota bulunamadı diyor güncellemelerden güncellemeye çalışıyorum başarısız diyor nasıl çözücem ben bu durumu

- - - Eklendi - - -

birde arkadaşın sorunubendede var saatin üstünde az kesiklik var fontu nasıl değiştircez

valla hariitayı hiç kullanmadığım için pek bilgim yok o konuda...
önceki yorumlarda font paylaştım onu indir rom patcherdan open4all yamasını aktif et c resource fonts un içine at telefonu yeniden başlat tamamdır

aled12

Üye
saolasın deniyim hemen

- - - Eklendi - - -

font creatör bunumu deneyim font için

- - - Eklendi - - -

kardeşim kusra bakma bulamadım birdaha paylaşır mısın fontu

zakharion

zakharion

Üye
pc de Windows XP
Service Pack 3 yüklü. Ama özellikler uyumluluk dediğimde Windows XP
Service Pack 4 diyor. 3 görünmüyor. Yardım edermisiniz

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
saolasın deniyim hemen

- - - Eklendi - - -

font creatör bunumu deneyim font için

- - - Eklendi - - -

kardeşim kusra bakma bulamadım birdaha paylaşır mısın fontu

önceki yorumlarda bak baya gitmen lazım pure font

- - - Eklendi - - -

pc de Windows XP
Service Pack 3 yüklü. Ama özellikler uyumluluk dediğimde Windows XP
Service Pack 4 diyor. 3 görünmüyor. Yardım edermisiniz

yapmıycaksın uyumluluğu o win7 ler içindir

terapi1

Üye
Hakan kardeş sana bişey danısıp fikrini almam lazım , 5800 kullanıyorum senin yazılımınla gayet güzel , ama telefon degistirmeyi düşünüyorum aklımda olan modeller c6-01 , c7 , 701 ve n8 hangisini tavsiye edersin şarjı uzun gtcek internette her sitede rahatca dolaşabilcegim ve kamerası güzel olcak ? Konunun yeri burası degildir belki ama sadece fikrini almak istiyorum :)

breakeromer

Üye
Arkadaşlar 3 4 aydır bu CFW yi kullanıyorum..dün başka bir sitede bulduğum cf yi yükleyeyim dedim bi saat sonra beğenmedim bunu tekrar yükledim öyle alışmışım ki buna :) kesinlikle çok başarılı 5800 kullanıcısı olarak başarılarınızın devamını diliyorum..

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
haqan orijinal yazılımdan istediğim bileşenleri attım.öyle daha güzel oldu...yalnız bu daha güzel.senden bir rica bunun belle navibarsız sürümünü yayınlar mısın yada bana pm atarmısın...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan kardeş sana bişey danısıp fikrini almam lazım , 5800 kullanıyorum senin yazılımınla gayet güzel , ama telefon degistirmeyi düşünüyorum aklımda olan modeller c6-01 , c7 , 701 ve n8 hangisini tavsiye edersin şarjı uzun gtcek internette her sitede rahatca dolaşabilcegim ve kamerası güzel olcak ? Konunun yeri burası degildir belki ama sadece fikrini almak istiyorum :)

701 kardeşim. bendede var memnunum

- - - Eklendi - - -

haqan orijinal yazılımdan istediğim bileşenleri attım.öyle daha güzel oldu...yalnız bu daha güzel.senden bir rica bunun belle navibarsız sürümünü yayınlar mısın yada bana pm atarmısın...

symbian anna ile herşeyi aynı onu kullan

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar 3 4 aydır bu CFW yi kullanıyorum..dün başka bir sitede bulduğum cf yi yükleyeyim dedim bi saat sonra beğenmedim bunu tekrar yükledim öyle alışmışım ki buna :) kesinlikle çok başarılı 5800 kullanıcısı olarak başarılarınızın devamını diliyorum..
teşekkürler güzel yorumun için :)

terapi1

Üye
tmm hakan kardeşim çok sagol fikrin için :)

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye

701 kardeşim. bendede var memnunum

- - - Eklendi - - -

symbian anna ile herşeyi aynı onu kullan

- - - Eklendi - - -

teşekkürler güzel yorumun için :)

haqan temalar ile fontu bana atar mısın...fontu bulanmadım,temalar da güzel...

CYBERstix

CYBERstix

Üye
Kardeşim meraba. Bu cfw deki orjinal 4 adet tema C: nin içerisinde mi? bir de ne kadar yer kaplıyorlar ve bazılarını silmek istesek nasıl sileriz? Selamlar...:bye2:

zysistem

Üye
Son zamanların en iyisi ;) Teşlekkürler...

thegreenlight

Üye
merhabalar arkadaşlar ben 5800 xm belle ye cevirdim fakat geri almak istiyorum nasıl yapabilirim bu konuda yardımcı olur musunuz lutfen ???

Üst Alt