Apple'dan bomba! iPhone 6 geliyomuş !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___kaptan___

___kaptan___

Üye
- - - Eklendi - - -

*Harita konusunda A şehrinden B şehrine gidecek adamı X şehrine götürmemeli :ehe :ehe :ehe :ehe

Haksız mıyım gadasını aldığım yahu :d: :ehe sen İstanbul'dan Tekirda'a gidicen açıyon navigasyonu, dere tepe düz gidiyon bi bakmışın ki Çin'desin :d: :ehe :kop: :kop2: :disko: :halay3: :kıskıs:

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bismillah be kardeşim daha 5 yeni çıktı bu kadarda erken dedikodu başlamaz ki.. Apple'ın dedikodusu bile abartıldı..

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
ben buna yok artık derim

MrExpert

MrExpert

Üye
Çıksında görelim Bakalım :eller:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
gelişen pazar dinamiklerinde artık apple'ın yıllardır sürdürdügü yılda bir cihaz çıkartma politikası işe yaramıyor. O yuzden yeni cihaz duyuru aralıgını 6 ay gibi mantıklı bir aralıga indirmeleri pazar payı olarak olumlu yönde etki edicektir.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Kurtlu :apple:

• Beğen
Tepkiler: ayran3883
ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
şok haber !!!
İphone 6 da haritalar uygulamasının iconunun olmayacağı söyleniyor

:kop2:

Türk-X

Türk-X

Üye
Direk 6 yı çıkaracaklarını düşünmüyorum önce 5s :naughty:

Haber İçin :tşk:

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
gelişen pazar dinamiklerinde artık apple'ın yıllardır sürdürdügü yılda bir cihaz çıkartma politikası işe yaramıyor. O yuzden yeni cihaz duyuru aralıgını 6 ay gibi mantıklı bir aralıga indirmeleri pazar payı olarak olumlu yönde etki edicektir.

cook haklısın kardeşim senede bir tel çıkarması cook uzun bir zaman dilimi gerçekten.:)

- - - Eklendi - - -

Direk 6 yı çıkaracaklarını düşünmüyorum önce 5s :naughty:

Haber İçin :tşk:

rica ederim :)

- - - Eklendi - - -

şok haber !!!
İphone 6 da haritalar uygulamasının iconunun olmayacağı söyleniyor

:kop2:

haritalar konusunda nokiadan yardım alsın bence :) :)

iboc11

Üye
Apple Iphone 5S gelir garanti bnce çünkü 4den 4s hatta 5g sonra 5gs sonra 6 olabilir.Bi fikrimde var apple ıphone 4ile 5in şekilleri aynı olduğu için 6'da olabilir bu tarışılır bir konu...

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt