Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Demek ki sadece 1 ay üzerinden değil, karışık yapmışlar. En aktif olduğun günleri toplayıp bir ay oluşturduktan sonra, Furkan bu ayın üyesidir demişlerdir. Başka bi açıklaması yokk bunun :ehe

:ehe
Amerikanların dediği gibi: whatever :zong:

jackalmami

jackalmami

Üye
Yemekler güzel, yeniliyor ama Tümgeneralin abarttığı kadar değil :ehe Gelmiş törende diyor, "buranın yemekleri dışarıda ki en iyi lokantanın yemeklerinden bile daha güzel. Benim gibi düşünen askerler el kaldırsın bakıyım" diyor, ve bizde seve seve elimizi kaldırıyoruz. Yemekleri beğenmeyen varsa el kaldırsın dediğinde de kimse elini kaldıramıyor. Ben kaldırmadım ama elimi :ehe ama güzel, bi sıkıntı yok. Bi de pırasa yemeği çıkmasa arada daha güzel olacak ama :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye

jackalmami

jackalmami

Üye
Bu arada yemeklerin hepsini yemek zorundasın ne olursa olsun. Son bulgur tanesine kadar yenecek diyor paşamız, bizde her zaman olmasa da genelde öyle yapıyoruz :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Yemekler güzel, yeniliyor ama Tümgeneralin abarttığı kadar değil :ehe Gelmiş törende diyor, "buranın yemekleri dışarıda ki en iyi lokantanın yemeklerinden bile daha güzel. Benim gibi düşünen askerler el kaldırsın bakıyım" diyor, ve bizde seve seve elimizi kaldırıyoruz. Yemekleri beğenmeyen varsa el kaldırsın dediğinde de kimse elini kaldıramıyor. Ben kaldırmadım ama elimi :ehe ama güzel, bi sıkıntı yok. Bi de pırasa yemeği çıkmasa arada daha güzel olacak ama :ehe

pırasa mı :zong:
sebze yemeklerini hiç sevmem

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bu arada yemeklerin hepsini yemek zorundasın ne olursa olsun. Son bulgur tanesine kadar yenecek diyor paşamız, bizde her zaman olmasa da genelde öyle yapıyoruz :D

bu kötü işte. Kantin falan var mı:ehe

jackalmami

jackalmami

Üye
Ama sen o soğukta kulaklarını ve ellerini kapatıyorsun Orhan. Ve sadece kısa bi zaman diliminde dışarı çıkıyorsun. Bizim hemen hemen her zaman kulak ve ellerimiz açık ve dışarıdayız :)

doctorrr

doctorrr

Üye
Fuvki sana bi' şey soracağım zamki ezikleme ama :D Şu ardı ardına postları nassı atıyorsun? Hani eklendi ibaresi çıkmadan :hmmm Anlatabildim mi acaba? :hmmm

codblackops2

codblackops2

Üye
2 hafta aradan sonra..|-) selamun aleyküm..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Fuvki sana bi' şey soracağım zamki ezikleme ama :D Şu ardı ardına postları nassı atıyorsun? Hani eklendi ibaresi çıkmadan :hmmm Anlatabildim mi acaba? :hmmm

extra bi çabam yok :D
moderatorlerinki de böyle oluyo :hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bak yine oldu :D

jackalmami

jackalmami

Üye
Kantin var ama sigaradan başka bi alışverişim olmuyor, karnım doyduğu için.. Sigaraların hepsi var ama bize sadece lucky strike, pal mall ve viceroy veriyor. Diğerleri usta askerlere :D merkezi kantinde var bütün sigaralardan ama bize baya bi uzak ve oraya izinsiz gitmen yasak. Diğer alayın bölgesi olduğu için.. Ama her türlü gidiyorsun :)

otostopçu

otostopçu

Üye
ömmmeeeer hoşgeldin patron :U

jackalmami

jackalmami

Üye
Hoşgeldin ömer :)

Gökçen abi gitti mi ya :hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Kantin var ama sigaradan başka bi alışverişim olmuyor, karnım doyduğu için.. Sigaraların hepsi var ama bize sadece lucky strike, pal mall ve viceroy veriyor. Diğerleri usta askerlere :D merkezi kantinde var bütün sigaralardan ama bize baya bi uzak ve oraya izinsiz gitmen yasak. Diğer alayın bölgesi olduğu için.. Ama her türlü gidiyorsun :)

Parliament Reserve var mı somuru:

otostopçu

otostopçu

Üye

sigara içmekte hem günah hemde zararlı buna izin veriyolar demekki okadarda iyi değil

askeriyede kulaklık kullanmaya izin varmı muhammed abi

Üst Alt