Amaru Shady
Üye
Demek ki sadece 1 ay üzerinden değil, karışık yapmışlar. En aktif olduğun günleri toplayıp bir ay oluşturduktan sonra, Furkan bu ayın üyesidir demişlerdir. Başka bi açıklaması yokk bunun![]()

Amerikanların dediği gibi: whatever

Demek ki sadece 1 ay üzerinden değil, karışık yapmışlar. En aktif olduğun günleri toplayıp bir ay oluşturduktan sonra, Furkan bu ayın üyesidir demişlerdir. Başka bi açıklaması yokk bunun![]()

Gelmiş törende diyor, "buranın yemekleri dışarıda ki en iyi lokantanın yemeklerinden bile daha güzel. Benim gibi düşünen askerler el kaldırsın bakıyım" diyor, ve bizde seve seve elimizi kaldırıyoruz. Yemekleri beğenmeyen varsa el kaldırsın dediğinde de kimse elini kaldıramıyor. Ben kaldırmadım ama elimi
ama güzel, bi sıkıntı yok. Bi de pırasa yemeği çıkmasa arada daha güzel olacak ama 
Yemekler güzel, yeniliyor ama Tümgeneralin abarttığı kadar değilGelmiş törende diyor, "buranın yemekleri dışarıda ki en iyi lokantanın yemeklerinden bile daha güzel. Benim gibi düşünen askerler el kaldırsın bakıyım" diyor, ve bizde seve seve elimizi kaldırıyoruz. Yemekleri beğenmeyen varsa el kaldırsın dediğinde de kimse elini kaldıramıyor. Ben kaldırmadım ama elimi
ama güzel, bi sıkıntı yok. Bi de pırasa yemeği çıkmasa arada daha güzel olacak ama
![]()

Bu arada yemeklerin hepsini yemek zorundasın ne olursa olsun. Son bulgur tanesine kadar yenecek diyor paşamız, bizde her zaman olmasa da genelde öyle yapıyoruz![]()

Fuvki sana bi' şey soracağım zamki ezikleme amaŞu ardı ardına postları nassı atıyorsun? Hani eklendi ibaresi çıkmadan
Anlatabildim mi acaba?
![]()

2 hafta aradan sonra..selamun aleyküm..

merkezi kantinde var bütün sigaralardan ama bize baya bi uzak ve oraya izinsiz gitmen yasak. Diğer alayın bölgesi olduğu için.. Ama her türlü gidiyorsun 
Vay vay vay2 hafta aradan sonra..selamun aleyküm..
Hoş geldin be ömer'im 
Evet
extra bi çabam yok![]()
moderatorlerinki de böyle oluyo![]()
Neyse yetkiler kısıtlıymış ya la bizim çok kötü çok çko kötü daha çok çalışsaydım keşgeKantin var ama sigaradan başka bi alışverişim olmuyor, karnım doyduğu için.. Sigaraların hepsi var ama bize sadece lucky strike, pal mall ve viceroy veriyor. Diğerleri usta askerleremerkezi kantinde var bütün sigaralardan ama bize baya bi uzak ve oraya izinsiz gitmen yasak. Diğer alayın bölgesi olduğu için.. Ama her türlü gidiyorsun
![]()

bak yine oldu![]()

Kantin var ama sigaradan başka bi alışverişim olmuyor, karnım doyduğu için.. Sigaraların hepsi var ama bize sadece lucky strike, pal mall ve viceroy veriyor. Diğerleri usta askerleremerkezi kantinde var bütün sigaralardan ama bize baya bi uzak ve oraya izinsiz gitmen yasak. Diğer alayın bölgesi olduğu için.. Ama her türlü gidiyorsun
![]()