Banlayın beni Cezbedici gel reyiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Astrosman

Astrosman

Üye

Benimkisi anlatsam bitmez. Kısadan anlatmam gerekirse, annem ile babam bana ebeveynlik yapacağına ben onlara yapıyorum.

bu ergenlikle alakalı bi durum felan değil. İşin 5-6 senelik geçmişi var ve derin mevzu. Resmen bi çocuğa nasıl davranılır ben öğretiyorum, nezaket kurallarını öğretiyorum, şefkat nedir bunları öğretiyorum. bilmiyorlar bilmiyorlar. minnacık çocukkende diyordum annemden anne olmaz babamdan baba olmaz. Bazı insanlar vardır annelik yapamaz babalık yapamaz bunların evlenmemesi gerekir. Ama bizim türk milletindeki geri kafa cahil akıl varya , hani evlensinde gitsin mantığı.... İşte o mantığa sokayım ben...

ah be ismailim senin durumda kötüymuş

cukuleaks

Üye
ah be ismailim senin durumda kötüymuş
bu bişey değil. Uğraşmak zorunda ve yükü çekmek zorunda olduğum koskoca bi ailem var. Akıldan zoru olan ailem. Adam gibi adam birtek amcam vardı oda 3-4 sene önce vefat etti. O dünyada olsaydı çoktan yanına kaçmıştım....

Astrosman

Astrosman

Üye

bu bişey değil. Uğraşmak zorunda ve yükü çekmek zorunda olduğum koskoca bi ailem var. Akıldan zoru olan ailem. Adam gibi adam birtek amcam vardı oda 3-4 sene önce vefat etti. O dünyada olsaydı çoktan yanına kaçmıştım....

ALLAH rahmet eylesin kardeşim... Başın sağ olsun...

cukuleaks

Üye
ALLAH rahmet eylesin kardeşim... Başın sağ olsun...
Kalanlar sağ olsun dayı. Amcamda babaannemin ve halamın dırdırından öldü. Çok ciddiyim şaka gibi geliyor hatta bazen ben bile gülüyorum bu nasıl olur diye ama öyle. dırdırlarından bunaldı , kafayı çatlattı ama susmadılar. en sonunda olan oldu.

ama amcam vefat ettikten sonra ağlamadım. İçimde bir hüzün vardı ama birde sevinç vardı. Bu hayattan kurtulmuştu, cennete girmiştir belki :)

Astrosman

Astrosman

Üye

Kalanlar sağ olsun dayı. Amcamda babaannemin ve halamın dırdırından öldü. Çok ciddiyim şaka gibi geliyor hatta bazen ben bile gülüyorum bu nasıl olur diye ama öyle. dırdırlarından bunaldı , kafayı çatlattı ama susmadılar. en sonunda olan oldu.

ama amcam vefat ettikten sonra ağlamadım. İçimde bir hüzün vardı ama birde sevinç vardı. Bu hayattan kurtulmuştu, cennete girmiştir belki :)

ALLAH mekanın cennet eylesin.. Tüm müslümanlarada...

cukuleaks

Üye
ALLAH mekanın cennet eylesin.. Tüm müslümanlarada...
Amin. Hepimiz birgün gidecez osmanım. Can sıkıntısı yapmaya gerek yok. Hayatta olduğumuz sürece hayatta olmayı umup , tebessüm ederek yaşamalıyız. Dert ve kederi kendimize monte edip onun bizi yenmesine izin vermemizde en ufak mantık yok dayı :)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
1 gün sonra görüşürüz irtibata geçmek isteyen olursa Astrosman dayımda face linkim var :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Banlama derim gelirsiniz banla diyince herkes arazi...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Kesiyorum kurdeleyi vatana millete hayırlı olsun 24 saat aramızdan ayrılıyorsun.. Hoşça kal:bye2:

doctorrr

doctorrr

Üye
Fevzi dede bize deste deste jilet ver

otostopçu

otostopçu

Üye
naptın sen FA abey :gun1: gel vs atcaz

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Sen geldin İso gitti

komando04

komando04

Üye
niye banlanmak istiyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt