Sana dediklerimi aklından çıkarma. Dışarıda HAYAT var . Ve sen kendini ne kadar kıymetsiz hissetsende seni merak eden tonla insan var. bunu gerçek aleme geçince anlayacaksınBeni 1 günlüğüne banlar mısınız? Maxicepsiz nasıl oluyo deniycem ve becerebilirsem artık forumdan uzaklaşcam![]()
İsmail kardeşimsin![]()

Bana vermiyo sana hic vermz![]()
kardeş sözü bildiğine göre önceden söylemişsin tovbe tovbeyi oncedende söyleyeydin![]()

Dediginden hic bisi anlamdm![]()

Maalesef dayım![]()
hani bana demiştin ya sen gidersen bende giderim demiştin ya. Benim yüzümden gidiyorsan:???:

Dayı birçok etki var başta dersler dolayısıyla hayatım ikinci sensin![]()
eğer birgün ALLAHın izni ile bıraktığım internet hayatına tekrar dönersem seni tekrar buralarda görmek isterim..

Dayı nabıon ya. Tam kendimi forumdan banlayınca olanlar olmuş. Bukadar üzmene gerek yok kendini. Biraz moralini topla , aklı başında adamsın sen atlatırsın dayımeğer birgün ALLAHın izni ile bıraktığım internet hayatına tekrar dönersem seni tekrar buralarda görmek isterim..

Face'den ulaş anında burdayım dayım![]()
Dayı nabıon ya. Tam kendimi forumdan banlayınca olanlar olmuş. Bukadar üzmene gerek yok kendini. Biraz moralini topla , aklı başında adamsın sen atlatırsın dayım![]()
astrosmandan isyan adlı konumu bi oku ALLAH rızası için bi altaKardeşim , banlıyken hepsini okudum. Yemin ediyorumki ister inan ister ağlama gözümden yaş geldi. bukadar kendini mahvetmene gerek yok. Hayata birazda güzel bak.inşALLAH inşALLAH yeğenim... InşALLAH istediğin yerlerde kendini görürsün..
- - - Eklendi - - -
ismailimastrosmandan isyan adlı konumu bi oku ALLAH rızası için bi alta
Kardeşim , banlıyken hepsini okudum. Yemin ediyorumki ister inan ister ağlama gözümden yaş geldi. bukadar kendini mahvetmene gerek yok. Hayata birazda güzel bak.
Hem biliyormusun senin kadar olmasada bende çok acılar çektim şu yaşıma kadar , ve çekiyorumda ....
Benimkisi anlatsam bitmez. Kısadan anlatmam gerekirse, annem ile babam bana ebeveynlik yapacağına ben onlara yapıyorum.sen ne çektin kardeşin anlatabilir misin?