Banlayın beni Cezbedici gel reyiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
Banlayın beni Cezbedici gel reyiz
Beni 1 günlüğüne banlar mısınız? Maxicepsiz nasıl oluyo deniycem ve becerebilirsem artık forumdan uzaklaşcam :züü:

İsmail kardeşimsin :tebessüm:

cukuleaks

Üye
Beni 1 günlüğüne banlar mısınız? Maxicepsiz nasıl oluyo deniycem ve becerebilirsem artık forumdan uzaklaşcam :züü:

İsmail kardeşimsin :tebessüm:
Sana dediklerimi aklından çıkarma. Dışarıda HAYAT var . Ve sen kendini ne kadar kıymetsiz hissetsende seni merak eden tonla insan var. bunu gerçek aleme geçince anlayacaksın :oke:

- - - Eklendi - - -

Bu arada kendini banlayabilirsin :D

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
İnşALLAH kardeşim :op:

Eğer istersen özelden face yada tel no ver seninle konuşmak isterim :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Yok kendim banlamam böyle bi havalı oluyo :D

paki96

paki96

Üye
Bana vermiyo sana hic vermz :d:

paki96

paki96

Üye
Her sorana tovbe tovbe

Joker.

Joker.

Üye
kardeş sözü bildiğine göre önceden söylemişsin tovbe tovbeyi oncedende söyleyeydin :)

Astrosman

Astrosman

Üye
Sende mi gidiyon batu

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef dayım :züü:

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
Astrosman

Astrosman

Üye

cukuleaks

Üye
eğer birgün ALLAHın izni ile bıraktığım internet hayatına tekrar dönersem seni tekrar buralarda görmek isterim..
Dayı nabıon ya. Tam kendimi forumdan banlayınca olanlar olmuş. Bukadar üzmene gerek yok kendini. Biraz moralini topla , aklı başında adamsın sen atlatırsın dayım :)

Astrosman

Astrosman

Üye

Face'den ulaş anında burdayım dayım :op:

inşALLAH inşALLAH yeğenim... InşALLAH istediğin yerlerde kendini görürsün..

- - - Eklendi - - -

Dayı nabıon ya. Tam kendimi forumdan banlayınca olanlar olmuş. Bukadar üzmene gerek yok kendini. Biraz moralini topla , aklı başında adamsın sen atlatırsın dayım :)

ismailim :) astrosmandan isyan adlı konumu bi oku ALLAH rızası için bi alta

cukuleaks

Üye
inşALLAH inşALLAH yeğenim... InşALLAH istediğin yerlerde kendini görürsün..

- - - Eklendi - - -

ismailim :) astrosmandan isyan adlı konumu bi oku ALLAH rızası için bi alta
Kardeşim , banlıyken hepsini okudum. Yemin ediyorumki ister inan ister ağlama gözümden yaş geldi. bukadar kendini mahvetmene gerek yok. Hayata birazda güzel bak.

Hem biliyormusun senin kadar olmasada bende çok acılar çektim şu yaşıma kadar , ve çekiyorumda ....

Astrosman

Astrosman

Üye

Kardeşim , banlıyken hepsini okudum. Yemin ediyorumki ister inan ister ağlama gözümden yaş geldi. bukadar kendini mahvetmene gerek yok. Hayata birazda güzel bak.

Hem biliyormusun senin kadar olmasada bende çok acılar çektim şu yaşıma kadar , ve çekiyorumda ....

sen ne çektin kardeşin anlatabilir misin?

cukuleaks

Üye
sen ne çektin kardeşin anlatabilir misin?
Benimkisi anlatsam bitmez. Kısadan anlatmam gerekirse, annem ile babam bana ebeveynlik yapacağına ben onlara yapıyorum.

bu ergenlikle alakalı bi durum felan değil. İşin 5-6 senelik geçmişi var ve derin mevzu. Resmen bi çocuğa nasıl davranılır ben öğretiyorum, nezaket kurallarını öğretiyorum, şefkat nedir bunları öğretiyorum. bilmiyorlar bilmiyorlar. minnacık çocukkende diyordum annemden anne olmaz babamdan baba olmaz. Bazı insanlar vardır annelik yapamaz babalık yapamaz bunların evlenmemesi gerekir. Ama bizim türk milletindeki geri kafa cahil akıl varya , hani evlensinde gitsin mantığı.... İşte o mantığa sokayım ben...

- - - Eklendi - - -

Ya benimkisi anlatmakla bitmez cidden. Bak bu yazımdan bile bişey anlamazsın çünkü ben bile anlamadım. bu dediğim kısım belki başımdaki dertlerin %1 i.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt