Yok demesi kolay ama şu port un nasıl yapıldığını öğrensem 3–4–5 ay bile sürse denerim valla
İki boyutlu adobe flashla yapılır ama 3d...
İki boyutlu adobe flashla yapılır ama 3d...
![]()
Youtube'da anlatımları var.Arabanın nasıl ilerleyeceğine dair birkaç resmi gif haline getirirsin.İçeri alırsın(import).Insert Frame yaparsın.Crate motion tween dersin.Gideceği yere kadar resmi sürüklersin.Sanal tuşlar oluşturup,bu hareket için de kodlarla sanal tuşlara basılı tutulması gerektiğini yazarsın.(onPress değil başka bir kod,hatırımda değil)Sonra da güzelce 2 boyutlu basit bir oyun yapmış olursun.
peki nasıl oluyor
dosyaların gideceği ayarlanıyomuş diye duydum öyleyse yapmak zor değil sadece uğraştırıcı olmalı
Youtube'da anlatımları var.Arabanın nasıl ilerleyeceğine dair birkaç resmi gif haline getirirsin.İçeri alırsın(import).Insert Frame yaparsın.Crate motion tween dersin.Gideceği yere kadar resmi sürüklersin.Sanal tuşlar oluşturup,bu hareket için de kodlarla sanal tuşlara basılı tutulması gerektiğini yazarsın.(onPress değil başka bir kod,hatırımda değil)Sonra da güzelce 2 boyutlu basit bir oyun yapmış olursun.
- - - Eklendi - - -
Biraz yabancı gelebilir ama programın içine girince çabuk çözersin.
http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...gelistirmek-en-gelismis-kaynaklar-693281.html
- - - Eklendi - - -
illegal paylaşım oluyor macrosta var ama özelden verir
Abimden izin almaya çalışıyorum da Macros dediğim bu forumdan bir arkadaş
ohoo üye olcam dabulmaya çalışcam artık senin pc oldumu

Abimden izin almaya çalışıyorum da Macros dediğim bu forumdan bir arkadaş
- - - Eklendi - - -
Mesajını değiştirdin mi?
- - - Eklendi - - -
Geri dönme ihtimalim yüksek yani![]()

olsunda 2d olsunbenim açtığım konuda bir takın basit ve temel kodlar var.youtube da adobeflash cs5 mario animation diye bir video vardı galiba...yani 2d tamam da 3d çok zor..