Ne Kadar Kuralcısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Ne Kadar Kuralcısınız ?
Toplum hayatını düzenleyen kurallara ne kadar uyarsınız ?

Konuyu kısaca açacak olursak;

Sosyal ortamlardaki kurallar...

Ahlaki kurallar...

Sağlık ve eğitim öğretimdeki kurallar gibi çeşitleyebiliriz....

-Bulunduğum ortamda kuralların hepsine riayet ederim...

-Kural mı kime ne ?

-Kuralları ben koyarım mı dersiniz ?

otostopçu

otostopçu

Üye
reserved

- - - Eklendi - - -

böylece ne kadar kuralcı olduğumu gördünüz :p

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
reserved

- - - Eklendi - - -

böylece ne kadar kuralcı olduğumu gördünüz :p
Peki neden neden kurallara uymuyorsun :D
Daha mı asi görünüyor bu durum yoksa daha çok ben bilirim havası mı veriyor ?

Strange

Strange

Üye
kurallara uymuyorum genelde yada hiç uymuyorum tam olarak emin değilim

• Beğen
Tepkiler: Tuba
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Genelde kurallara uyarım + Aşk'ta kuralı ben koyarım, yapma dediğimi yaptımı yakarım ki bugün hata yaptı beni kaybetti o kişi?? Köppppekler gibi pişman olcak benim gibi seven birini bulsun kafama sıkmazsam adam değilim ahanda bu kadar kuralcıyım??

Hemen hemen her ortamda kurallara uymaya gayret ederim :oke:

• Beğen
otostopçu

otostopçu

Üye
zombaka

zombaka

Üye
Genelde kurallara uyarım pek çiğnemem

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Genelde kurallara uyarım + Aşk'ta kuralı ben koyarım, yapma dediğimi yaptımı yakarım ki bugün hata yaptı beni kaybetti o kişi?? Köppppekler gibi pişman olcak benim gibi seven birini bulsun kafama sıkmazsam adam değilim ahanda bu kadar kuralcıyım??

Hemen hemen her ortamda kurallara uymaya gayret ederim :oke:
Teşekkürler :) Bence çok güzel ifade ettin :oke:

yoo farklı pencerelerden bakmamı sağlıyor

Olabilir ama ___kaptan___ gerçekten güzel ifade etti farklı pencerelerden bakmanı nasıl sağlıyor hangi alandaki kurallar mesela ?
Anne - babanın koyduğu kuralları çinediğinde mi okul mu ? neresi ?

doctorrr

doctorrr

Üye
O kurallar konulurken bana danışılmadığı için ayak diriyorum.

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Olabilir ama ___kaptan___ gerçekten güzel ifade etti farklı pencerelerden bakmanı nasıl sağlıyor hangi alandaki kurallar mesela ?

Teşekkür ederim + Nickimi de doğru yazdığınız için ayrıca teşekkür ederim :alkis :)

• Beğen
otostopçu

otostopçu

Üye

mesela okuldan kaçıyorum diyelim :kıskıs: kimsenin umruna gelmiyor demekki bu kurallar gereksiz önemsizki çiğnendiğinde kimse ses çıkarmıyor ? bir sonuca ulaşmamda en önemli yardımcım kuralları çığnemektir kurallar çiğnenince verilen tepkiler gözlemlerin %70 ini oluşturur...

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
O kurallar konulurken bana danışılmadığı için ayak diriyorum.
Toplumsal kurallar kimseye danışılmadan konuyor belli çerçeveler dahilinde sizinle beraber yaşayan aynı havayı soluduğunuz insanlara rahatsızlık vermemesi adına konuyor kurallar her bireye danışılması mümkün olmazdı ilerde bir iş yeri sahibi oldun diyelim o iş yerinin kuralları olacak onları sen belirleyeceksin ve uyulmasını isteyeceksin çalışanların senin gibi düşünürse ne yapacaksın peki :D

Teşekkür ederim + Nickimi de doğru yazdığınız için ayrıca teşekkür ederim :alkis :)
Rica ederim :lol

mesela okuldan kaçıyorum diyelim :kıskıs: kimsenin umruna gelmiyor demekki bu kurallar gereksiz önemsizki çiğnendiğinde kimse ses çıkarmıyor ? bir sonuca ulaşmamda en önemli yardımcım kuralları çığnemektir kurallar çiğnenince verilen tepkiler gözlemlerin %70 ini oluşturur...
Bu daha açıklayıcı oldu :D Peki kuralı çiğnedin ve tepki aldın aynı kuralı tekrar çiğner misin ?

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
kurallara uymayı severim

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
Kurallar insan yaşayışını düzenler ee hepimizde insan olduğumuz için bu kurallara toplum çerçevesinde ötekileşmemek için uymaya özen göstermeliyiz..

- - - x-scarface - - -

Zaten benim kurallara ne kadar uyduğum avatarımdan belli olur :D

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Kurallar insan yaşayışını düzenler ee hepimizde insan olduğumuz için bu kurallara toplum çerçevesinde ötekileşmemek için uymaya özen göstermeliyiz..

- - - Eklendi - - -

Zaten benim kurallara ne kadar uyduğum avatarımdan belli olur :D
En azından bir çaba var özen göstermeliyiz :D

otostopçu

otostopçu

Üye

Toplumsal kurallar kimseye danışılmadan konuyor belli çerçeveler dahilinde sizinle beraber yaşayan aynı havayı soluduğunuz insanlara rahatsızlık vermemesi adına konuyor kurallar her bireye danışılması mümkün olmazdı ilerde bir iş yeri sahibi oldun diyelim o iş yerinin kuralları olacak onları sen belirleyeceksin ve uyulmasını isteyeceksin çalışanların senin gibi düşünürse ne yapacaksın peki :D

Rica ederim :lol

Bu daha açıklayıcı oldu :D Peki kuralı çiğnedin ve tepki aldın aynı kuralı tekrar çiğner misin ?
tepki almama yollarına bakarım :bud: ama aşırı derecede tepki alırsam öldürseler aynı hareketi yaptıramazlar bana :hmmm

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
O Kurallar Konulurken Bizlere Danisilmadi ..

O Yuzden Hicbirine Uymuyorum ..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tam da Ahlak felsefesi falan görüyorduk :ehe
Hepsinden biraz var bende :D

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt