Ali58_58
Üye
Nerde konu
konuyu açtım bi hayırlısıyla yönetici kontrol edip açsa bide konuyu tam tamamlayamadı kerim hocam size mesaj atarım yada konun altına konu tamamlandı felan yazaım o zaman uygularsınNerde konu
konuyu açtım bi hayırlısıyla yönetici kontrol edip açsa bide konuyu tam tamamlayamadı kerim hocam size mesaj atarım yada konun altına konu tamamlandı felan yazaım o zaman uygularsınBen de takipteyimkonuyu açtım bi hayırlısıyla yönetici kontrol edip açsa bide konuyu tam tamamlayamadı kerim hocam size mesaj atarım yada konun altına konu tamamlandı felan yazaım o zaman uygularsın

konuyu açtım bi hayırlısıyla yönetici kontrol edip açsa bide konuyu tam tamamlayamadı kerim hocam size mesaj atarım yada konun altına konu tamamlandı felan yazaım o zaman uygularsın
mesaj atarsan cok sevinirim bu arada
telefonun akşam şarjının bitmesi normal ama o kadar az ellemeye bitmesi anormal 3g'yi felan açık bırakıyosundur ekran parlaklığınıda kısArkadaslar cm9 rc2 kullaniyorum sabah 7 de cıkarıyorum sarjdan ara ara oynuyorum aksam 11 de bitiyo. normalmi sizce? ( birkac kere batarya kalibrasyonu yaptim) Ss de koyuyorum
aynen bi moderatör yokki sanırım yarına kaldı ama multitasking swap ve bfs linaro ve nova launcheri kullandım spwapsız telefon adeta uçuyor tutmak imkansız iosla yarıştırırım swap yapıp ramı artırırsanızda takılma diye bişey kalmıyor telefona çok yükleniyorum oyunu açık bırakıyorum sekmeler açıyorum ve en çok dikkatinizi çektiyse mesela 1 saat film izliyorum geri tuşuna basınca telefon kitleniyor o sorunda kalktı telefon artık hiç kitlenmiyor
ben halledim stock romda kullanıyom madem o kdr iyi dion ona gecem hemen d:aynen bi moderatör yokki sanırım yarına kaldı ama multitasking swap ve bfs linaro ve nova launcheri kullandım spwapsız telefon adeta uçuyor tutmak imkansız iosla yarıştırırım swap yapıp ramı artırırsanızda takılma diye bişey kalmıyor telefona çok yükleniyorum oyunu açık bırakıyorum sekmeler açıyorum ve en çok dikkatinizi çektiyse mesela 1 saat film izliyorum geri tuşuna basınca telefon kitleniyor o sorunda kalktı telefon artık hiç kitlenmiyor
hadi modlar onaylayin artik su konuyu
Ara ara oynuyorum dedim ama her kullndigimda ya internete giriyorum yada oyum oynuyorum . Ayrica evdyk parlakligi en kisikta tutuyorum ve isim bitince.neti kapatyrm.
Hocam su temayi nerden yaptin?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bak bunu simdi cektim. Mesajlasma var baya. Konusma bi saate yakin. Nerden baksan da 1 saati askin internet baglantisi var. Belki daha fazladir bilmiyorum
Hocam su temayi nerden yaptin?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bak bunu simdi cektim. Mesajlasma var baya. Konusma bi saate yakin. Nerden baksan da 1 saati askin internet baglantisi var. Belki daha fazladir bilmiyorum
üstat kamera için fix ddosyasını bulamadım. ben tam bakamadım galba sana zahmet bi link yazarmısın
Kamera için fix paketi yok kamera zaten sorunsuz.