Androiddemi sorun var bendemi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Androiddemi sorun var bendemi.
Herkese merhaba elimde galaxy S3 car.
Tel e ne yuklersem zevk alirim cunku pek zevk alamadim telden ya da ben cozemedim daha
Daha inceden symbian belle c7 kullaniyordum bu teli aldim alali cok olmadi

En buyuk sorunum ram c7 de ki gibi degil cok ram yiyor bunun sorun olmadigini soylediler .

Multi tals midir nedir c7deki gibi degil cok karisik rahat degil ve kapattigim program gemen aciliyor ben kapatiyom o inada aciliyor telefonla cok guzel kapistim kiricaktim en sonunda biraktim pc ye gectim

Bu telden nasil zevk alirim nasil severim telefinumu
Internet ve video performansi c7 den sonra daha once neden almsdim dedirtti ama ne yuklemem lazim bu hurdaya ?

taylan08

Üye
bence multitask androidin harcı değil

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Alışırsın Dert Etme Yavaş Yavaş ;)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Herkese merhaba elimde galaxy S3 car.
Tel e ne yuklersem zevk alirim cunku pek zevk alamadim telden ya da ben cozemedim daha
Daha inceden symbian belle c7 kullaniyordum bu teli aldim alali cok olmadi

En buyuk sorunum ram c7 de ki gibi degil cok ram yiyor bunun sorun olmadigini soylediler .

Multi tals midir nedir c7deki gibi degil cok karisik rahat degil ve kapattigim program gemen aciliyor ben kapatiyom o inada aciliyor telefonla cok guzel kapistim kiricaktim en sonunda biraktim pc ye gectim

Bu telden nasil zevk alirim nasil severim telefinumu
Internet ve video performansi c7 den sonra daha once neden almsdim dedirtti ama ne yuklemem lazim bu hurdaya ?
sen nawy yani Ali abinin açtığı konularda multitaskingi kaldırma konusu var onu uygulayabilirsin :)

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Peki ne yuklersem zevk alirim bu telden bide cok dayaniksizmis dogrumu

aleranol

aleranol

Üye
Doğru. Zaten ben c7 s3 ile hemen hemen aynı performansta multitaski daha iyi dediğimde bazıları iyimisin demişti. Iste ortada. Dostum s3 te ne yazikki tsm multitask yapamazsın. Uygulama olarak anca hd oyun yüklersen zevk alınır. Haricinde eğer rootla hackle geliştirmek ile ugrasmazsan zevk alınamaz.

enterneoll

enterneoll

Üye
gir play store'a dead trigger yükle zevki gör sen :D

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Su root u anlamadim anlayacagim dilde yazarmisiniz
Bide bazilari garanti disi kalmaz bazilarida kalir diyor

- - - Eklendi - - -

Yaparsam bana ne faydasi olur root un

aleranol

aleranol

Üye
Root olmayan garanticiler icin garantiyi kaldırır. Yani kisaca hack dir. Telefona herseyi yapabilirsin. Eğer çılgınca amaclarin yoksa (ust barin rengini değiştirmek, açılış animasyonunu değiştirmek, 4 çekirdekli telrfonu 1 yada 3 çekirdekte kullanmak vs.) Gerek yok

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Tamam tesekkur ederim

enterneoll

enterneoll

Üye
abi c7 kullanıp s3'te sıkılmak komik geliyor bana :D

furkey

Üye
Doğru. Zaten ben c7 s3 ile hemen hemen aynı performansta multitaski daha iyi dediğimde bazıları iyimisin demişti. Iste ortada. Dostum s3 te ne yazikki tsm multitask yapamazsın. Uygulama olarak anca hd oyun yüklersen zevk alınır. Haricinde eğer rootla hackle geliştirmek ile ugrasmazsan zevk alınamaz.

sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün hocam :D S3 te multitasking yapılamıyor ha :D İyiymiş :)

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün hocam :D S3 te multitasking yapılamıyor ha :D İyiymiş :)

Doğru kardeşim s3 de multitaskink iyi degil; hemen bir örnek vereyim sana: bende hem sgs3 var hemde nokia n8, s3 un özelliklerini bilirsin zaten ;n8 256 mb ram ve 680 mhz işlemciyle s3 den daha iyi multitaskink yapıyor. N8 ile 40 adet Program açıyorum ; bunların içinde hd oyun da var alet O 256 mb ram ve680 mhz islemcisiyle banamisin demiyor ;) aynı işlemi s3 ile yapmaya kalktığımda 19 Program açıyorum, 20 inciyi açmaya kalktığımda telefon açık olan bir programı kapatıyor hemen. Multitaskink konusunda 2 sistem var 1.meego 2.symbian. Androidmis, iosmus, wp mus ; bunların yaptığı multitaskink ne meego sistemine yaklasabilir nede symbian a :oke:

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Doğru kardeşim s3 de multitaskink iyi degil; hemen bir örnek vereyim sana: bende hem sgs3 var hemde nokia n8, s3 un özelliklerini bilirsin zaten ;n8 256 mb ram ve 680 mhz işlemciyle s3 den daha iyi multitaskink yapıyor. N8 ile 40 adet Program açıyorum ; bunların içinde hd oyun da var alet O 256 mb ram ve680 mhz islemcisiyle banamisin demiyor ;) aynı işlemi s3 ile yapmaya kalktığımda 19 Program açıyorum, 20 inciyi açmaya kalktığımda telefon açık olan bir programı kapatıyor hemen. Multitaskink konusunda 2 sistem var 1.meego 2.symbian. Androidmis, iosmus, wp mus ; bunların yaptığı multitaskink ne meego sistemine yaklasabilir nede symbian a :oke:

bunun nedeni kapattıgın programın hala çalışıyor olması örn : uygulama yöneticisinden haritaları kapat 10 saniye sonra bak haritalar hala çalışıyor ram i temizliyorum 40 uygulama kapatıldı yazıyor sen 19 program actım 20 . acamıyorum demişin aslında belkide 70.programı çalıştırdın kapattıgın halde ramde kalmasının nedenide uygulamanın daha hızlı acılması için ram de bu yüzden hep dolu gözüküyor bende n8 kullandım hatta forumda satıyodum bakabilirsin n8 in bunları yapması mümkün değil zaten symbian işletim sistemindeki en baba program ram den kaç mb tüketiyorki dediğim gibi android de bu ram olayı çözülse multi task in babasını yaparsın heleki note 2 de...

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Sen bi sağlam cfwsi olan c7 kullan sonra da s3 stabil de.

Sacmalamissin! N8 de kurtuluş40 ın Belle cfw sini kullanıyorum, s3 den stabil oldunu görmedim daha.

- - - Eklendi - - -

bunun nedeni kapattıgın programın hala çalışıyor olması örn : uygulama yöneticisinden haritaları kapat 10 saniye sonra bak haritalar hala çalışıyor ram i temizliyorum 40 uygulama kapatıldı yazıyor sen 19 program actım 20 . acamıyorum demişin aslında belkide 70.programı çalıştırdın kapattıgın halde ramde kalmasının nedenide uygulamanın daha hızlı acılması için ram de bu yüzden hep dolu gözüküyor bende n8 kullandım hatta forumda satıyodum bakabilirsin n8 in bunları yapması mümkün değil zaten symbian işletim sistemindeki en baba program ram den kaç mb tüketiyorki dediğim gibi android de bu ram olayı çözülse multi task in babasını yaparsın heleki note 2 de...

N8 in bunları yapması (multitaskink konusu) mümkün değilmi? Yapma kardeşim bunu, cihaz elimde ve s3 u multitaskink konusunda tokatlar ;)
Ayrı olarak şunu da belirtmek isterim, telefonun kaç Program açtığını etkin uygulama lar kısmında görebiliyor um ve sana root suz ve düzgün bir Kernel kullanılmadan s3 70 Program açsın ; ben bu konu hakkında bir daha konuşmam!

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
- - - Eklendi - -

N8 in bunları yapması (multitaskink konusu) mümkün değilmi? Yapma kardeşim bunu, cihaz elimde ve s3 u multitaskink konusunda tokatlar ;)

kardeş demek istediğimi anlamadın mesela nokia n8 de haritalar kapalı dmi sonra market kapali sen acmayana kadar hep kapalı yani ama s3 te play store samsung apps account haritalar mail gmail vs.. bunlar hep açık sen kapatsanda otomatik açıyolar ram i dolduryolar bu otomatik açılma durumu olmasa ram de yer kaplamazlar ve daha cok uygulama calıştırabilirsin demek istedim.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
- - - Eklendi - -

kardeş demek istediğimi anlamadın mesela nokia n8 de haritalar kapalı dmi sonra market kapali sen acmayana kadar hep kapalı yani ama s3 te play store samsung apps account haritalar mail gmail vs.. bunlar hep açık sen kapatsanda otomatik açıyolar ram i dolduryolar bu otomatik açılma durumu olmasa ram de yer kaplamazlar ve daha cok uygulama calıştırabilirsin demek istedim.
Yanlış! Symbian bellede O dediğin olmaz. İstediğin programı ac
ve menu tuşuyla ana menüye dön sonra multitaskink menüsünden tekrar O programı aç, program yada oyun nerde bırakmış san ordan devam eder :oke:

aleranol

aleranol

Üye
Sacmalamissin! N8 de kurtuluş40 ın Belle cfw sini kullanıyorum, s3 den stabil oldunu görmedim daha.

- - - Eklendi - - -

CFwler arasında fark var. C7 deki en stabil cfw recep ozmeninkilerdi. Gayet iyi çalışıyordu. Arkadasimdaki s3 sadece biraz önceydi stabillik açısından. Ağır uygulamalari cok hızlı değişerek görebilirsiniz stabiliteyi. S3 kendine res atarken benim emektar c7 3. Hd oyunu açıyordu. Bazıları da nit2 de çok iyi yapılır demiste cevap vereyim s3 ten farkı yok. Sadece daha hızlı açıyor ve tasarrufta değilken hic kasmıyor s3 te arada gereksiz kasmalari görebiliyorsunuz. Ayrıca hadi snot tarzı uygulamalar ram yesin de niye haritalar oyunlar kendini açıp 4 er 10ar ram yiyorki? Android işte bu yüzden stabil değildir. Cok uygulama sorun yaratır. Her ne kadar ram olarak rahat görünse de ne yazikki işlemci bir süre sonra dur diyor.

- - - Eklendi - - -

Yanlış! Symbian bellede O dediğin olmaz. İstediğin programı ac
ve menu tuşuyla ana menüye dön sonra multitaskink menüsünden tekrar O programı aç, program yada oyun nerde bırakmış san ordan devam eder :oke:

Arkadaş android deki ram kaybını söylüyor

- - - Eklendi - - -

"N8 de kurtuluş40 ın Belle cfw sini kullanıyorum, s3 den stabil oldunu görmedim daha" ben daha stabil dememişim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...