Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

erdi_s

erdi_s

Üye
Beta 4 romunu her ihtimale karsi silmemistim ben. Henuz bi sorun yasamadim oyun performansi ayni. Mobil internetim var suan. Wirelessa baglandigim zaman upload ederim insallah

ahmetsuha525000

Üye
Ya HAcı en güzeli orjinal sürüm kullanıcam programda kurmican :) Ben öyle yapıyorum ben bunlara güvenemiyorum kurdum ve kaldırdım. Ben bütün hesaplarımı telefona baglıyorum banka, face, twitter ne varsa hepsi telde o yüzden güvenemedim

safir t14

Üye
görüntülü görüşme var mı

sessizdarbe

Üye
Beta 4 romunu her ihtimale karsi silmemistim ben. Henuz bi sorun yasamadim oyun performansi ayni. Mobil internetim var suan. Wirelessa baglandigim zaman upload ederim insallah
ooo mükemmel olur valla ya beklerim

Kerim.

Kerim.

Üye
Ya bu 3x kernel mi nedir ne oluyo o?cok mu iyi?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
İcs nin asıl üzerine temellendirildiği kernel bu.2.6.35 kerneli ile ics tam özellikleriyle ve performansıyla kullanılamıyor.Bu yüzden ve aynı sebeblerden dolayı jb için gerekli bir çalışma.

- - - Eklendi - - -

mini günlük not defteri social hub bunları yükleyebilcem bi mod felan yokmu arkadaşlar.. cok kullanıyordum bn onları şimdi telefon bi ise yaramıyomus gibi hissediyorum.. bide uygulama menüsünü düzenleyemiyoruz sanırım.. bilen varsa bi yardımcı olabilirmi.. :bilmm

Bunları yapmanın hiçbir yolu yok.Hiçbirisi cm romları ile kullanılamaz.

yunusmaxicepp

yunusmaxicepp

Üye
sonunda o kadar cok sıkıldımkı orjinal roma geri dondum olsun varsın rehbere 10 sn de gırelım bu tur romlar tam anlamıyla stabil olmadan kullanmam artık 4 aydır kullanıyorum hata ustune hata ılk bır hafta normal super hatta sonra abıdık gubıdık hatalar kasmalar ..

Kerim.

Kerim.

Üye
Aynen ya bu kullandikca kasmalarin artmasinin nedeni ne ve cozumu?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Aslında şuan cm9 hiç olmadığı kadar stabil ama bir o kadarda hantal çalışıyor sanki stock romun ics temalı hali gibi bişeye dönüyo sanki.Stabilite artıp hatalar azaldıkça rom hantallaşıyo.Yada eskiden çok sık güncelleme olduğu ve sürekli yeniden yüklediğimiz için yavaşlamalara zaman kalmıyordu.Tek umut yeni kernel.

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
Ali58_58

Ali58_58

Üye
Aslında şuan cm9 hiç olmadığı kadar stabil ama bir o kadarda hantal çalışıyor sanki stock romun ics temalı hali gibi bişeye dönüyo sanki.Stabilite artıp hatalar azaldıkça rom hantallaşıyo.Yada eskiden çok sık güncelleme olduğu ve sürekli yeniden yüklediğimiz için yavaşlamalara zaman kalmıyordu.Tek umut yeni kernel.
sadık hocam dedimya dediğiniz gibi cm9 gerçekten çok güzel ama ics o kadar başarılı bir yazılım değil yani cm9dan umudumuzu kessekte eğer kernel olursa kesinlik veriyorum cm 10.1 kesinlikle uçucak ama cm9daki kernelle hatalar felanda düzelir ferrariye şahin motoru tak işte ne kadar hızlı oılabilir :d

- - - Eklendi - - -

hımm beyler millet şunuda belirteyim bizim rom sonradan ağırlaşıyor farkettiyseniz o yüzden çok veya büyük uygulamalar yüklediğinizde veya 4-5 günde bir fix permissions yapın telefon gerçekten rahatlıyor

- - - Eklendi - - -

rc2yede oyun kurdum beta 4 ten dahada iyi diyebilirim rc2 oyun konusunda şunuda belirtiyim geliştirici seçeneklerden arkaplan işlem sınıını 4 seçin ram rahatlasın şarjınızda çok azda olsa artar şarj biyana tabide :D ram rahatlıyor

byloji

Üye
Cm romlar adam olana kadar stock rom + adw launcher ex jb tema akar yapacak bisi yok :ASD:AS:SAD:

anık

Üye
abi benim sürüm 2.3.6 bu sürümün üzerine kursam olurmu

-Emre

-Emre

Üye
fix permissionsu cwmden yapıyoruz dimi? bi de bu neleri değiştiriyor?

erdi_s

erdi_s

Üye
Bugun teknoloji oku programinda gordum. Cyanogenmod 10.1 nightly sürüm cikmis samsung wave'e. Helal olsun. Bize de ciksa ne guzel olur ya :banghead:

Ali58_58

Ali58_58

Üye
millet linaro kernel castagnalit ve düzenlenmiş multitasking + swap cm9 uçuyor kernele felan ihtiyaç kalmadı bi dk konu açıyorum

Undinex3

Üye
orjinal roma geri dönüş yaptım fakat 3g çalışmıyor ?

Üst Alt