Telefon Tavsiyesi Galaxy S2 mi yoksa Galaxy S3 mini mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinnister

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 mi yoksa Galaxy S3 mini mi ?
Öncelikle herkese iyi günler. Arkadaşlar yaklaşık 1 senedir Nokia C5-03 kullanıyorum dokunmatik namına hiç birşey kalmadı basmatik oldu artık :) kısacası telefon değiştirmek istiyorum aklımda Galaxy S2 vardı ama artık üretilmiyormus sanırım Galaxy S3 mini almamı önerdiler gerçi bir kaç yerde buldum S2 ama sizce S2 mi yoksa mini s3 mü ? yada farklı bir telefon söylüyebilecek varmı 1250 tlye kadar sınırı olan.

MrExpert

MrExpert

Üye
S2 kesinlikle.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeş bence de S 2 al ama yılbaşında bazı yerlerde indirimler olur uygun fiyatlı bulursan S 3 al.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
s2 :good:

61semih

61semih

Üye
s2 tabi fakat bulabilirsen htc one s daha iyi olacaktır.tabi bu fiyata bulman zor ama yılbaşı kampanyası felan belki bulabilirsin.

MrExpert

MrExpert

Üye
OPC

OPC

Üye
Merhabalar peki şöyle bir soru da benden

Xperia P mi, S2 mi, S3 mini mi :)

Ayrıca yazılım olarak S2'de 4.0.4 var s3 mini direk jb geliyor xperia p de sanırım ics

Hangisini önerirsiniz 1000 TL'ye kadar olsa süper olur fakat S2 o farkı karşılar mı sizce

Kerim.

Kerim.

Üye

Ayrıca yazılım olarak S2'de 4.0.4 var s3 mini direk jb geliyor xperia p de sanırım ics

Hangisini önerirsiniz 1000 TL'ye kadar olsa süper olur fakat S2 o farkı karşılar mı sizce
S2:oke:

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

sinnister

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar biraz garip olacak ama ikisi çok kafamı kurcaladı S2 ile S3 arasında 200 lira fark vardı S3 aldım bende sağolun önerileriniz için :)

• Beğen
Tepkiler: saner80
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...