Fhdjejr Aynı saniye oldu.
Kerim. Üye Furkan Emekli' Alıntı: Aynı saniye oldu. Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Yaptik biz
Kerim. Üye Sevinirken saniyeleri bozdun - - - Eklendi - - - Hopppp - - - Eklendi - - - Labtajd - - - Eklendi - - - Nip np p - - - Eklendi - - - Hadi la:xzz - - - Eklendi - - - Rtyhgggg - - - Eklendi - - - Fyhvvg - - - Eklendi - - - Upu - - - Eklendi - - - Pisi - - - Eklendi - - - Laaa - - - Eklendi - - - Heyo - - - Eklendi - - - Jeje - - - Eklendi - - - Zap - - - Eklendi - - - Hiry
Sevinirken saniyeleri bozdun - - - Eklendi - - - Hopppp - - - Eklendi - - - Labtajd - - - Eklendi - - - Nip np p - - - Eklendi - - - Hadi la:xzz - - - Eklendi - - - Rtyhgggg - - - Eklendi - - - Fyhvvg - - - Eklendi - - - Upu - - - Eklendi - - - Pisi - - - Eklendi - - - Laaa - - - Eklendi - - - Heyo - - - Eklendi - - - Jeje - - - Eklendi - - - Zap - - - Eklendi - - - Hiry
Dandanakan92 Üye Konu Sahibi kerim336' Alıntı: Nasil yaanlamadim Genişletmek için tıkla ... durmadan yazıyon bian konuşarı söküp kafama - - - Eklendi - - - kerim336' Alıntı: Nasil yaanlamadim Genişletmek için tıkla ... durmadan yazıyon bian konuşarı söküp kafama atıcaksın diye korktum
kerim336' Alıntı: Nasil yaanlamadim Genişletmek için tıkla ... durmadan yazıyon bian konuşarı söküp kafama - - - Eklendi - - - kerim336' Alıntı: Nasil yaanlamadim Genişletmek için tıkla ... durmadan yazıyon bian konuşarı söküp kafama atıcaksın diye korktum