Instagram for Windows Phone 8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Instagram for Windows Phone 8
Arkadaşlar kaç haftadır bekliyorum, saçma sapan haberler. Gelecek diyen birkaç kişi var ama gerisi yok. SDN teki bir yazara mesaj gönderdim cevap gelmedi.
Bilgisi olan herkesi buraya bekliyorum bütün yetkili kişiler bilgileri döksün buraya arkadaşlar hiç mi sevilmiyor bu WP8 ya.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kesin olarak tam bir bilgi mevcut değil.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ilk once instagram'in kendi icinde bazi şeyleri oturtmasi gerekiyor. İnstagram yetkilileri hergun başka bir aciklama yaparak kendi iclerinde celişkiye duşuyor. Bir gun bir aciklama geliyor yeni kurallamiz geregi kullanici sozleşmesini yeniliyoruz ve bu sozleşmeden sonra kullanicilarin izni olmadan resimlerini reklam şirketleriyle paylaşicaz diyor. Ertesi gun başka bir yetkili 2011 yilindaki kullanici sozleşmesi şartlarina geri donucez diyor. Kusura bakmasinlar da instagram da olsa microsoft bu tur kullanici ozelini reklam şirketleriyle paylaşan bir uygulamaya izin vermez.

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
ilk once instagram'in kendi icinde bazi şeyleri oturtmasi gerekiyor. İnstagram yetkilileri hergun başka bir aciklama yaparak kendi iclerinde celişkiye duşuyor. Bir gun bir aciklama geliyor yeni kurallamiz geregi kullanici sozleşmesini yeniliyoruz ve bu sozleşmeden sonra kullanicilarin izni olmadan resimlerini reklam şirketleriyle paylaşicaz diyor. Ertesi gun başka bir yetkili 2011 yilindaki kullanici sozleşmesi şartlarina geri donucez diyor. Kusura bakmasinlar da instagram da olsa microsoft bu tur kullanici ozelini reklam şirketleriyle paylaşan bir uygulamaya izin vermez.
instagram böyle saçmalık . özele ihlal yapıcaksa madem. geri dursun.. ne biçim iş bu anlamadım.. böyle sözleşmemi olurmuş.. reklam şirketlerine ben fotograf vereceksem kendim gider veririm. instagrama neymiş.. öyle birşey yaptığın an accountumu instagramdan silerim.. desire x imdende programı kaldırırım..

phantomddl

Üye

En son yayılan haber bu e-mail. Daha fazla platforma yayılmayı planladıklarını Windows Phone 8'inde ihtimaller içinde olduğunu söylüyor. Tam anlamıyla pozitif olmasa da, böyle bir şey var kafalarında demek ki.

n000k

n000k

Üye

En son yayılan haber bu e-mail. Daha fazla platforma yayılmayı planladıklarını Windows Phone 8'inde ihtimaller içinde olduğunu söylüyor. Tam anlamıyla pozitif olmasa da, böyle bir şey var kafalarında demek ki.
tamam windows phone da gelsin ama Ali abinin dediği gibi fotografları reklam şirketlerine yayınlama hakkı verirlerse hiç iyi olmaz!!!

papakudioflu

papakudioflu

Admin
kafalarinda boyle bir şey olmasi gayet dogal. En iyi kamerali mobilite bakimindan en gelişmiş sistemin dişinda kalmak işlerine gelmez. Fakat yukaridaki mesajimda da soyledigim gibi kullanici sozleşmesi bu şekilde olursa microsoft izin vermez. Hele ki boyle bir maddesi olan verizon gibi bir operatore rest cekilip dize getirilmişken.

• Beğen
Tepkiler: n000k
gdervisoglu

gdervisoglu

Üye

Aslında tüm fotoğrafları herkese açık yapıp, ondan sonra mahremiyet konusunda tedirgin olmak ne kadar mantıklı?

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar google da biraz araştırdım 2012 nin sonunda gelebilir yazmışlar sürpriz yaparlar belki :D

serinaga

serinaga

Üye
Fark etmez arkadaşlar benzeri bir uygulama ile açığı kapatırlar

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
komando04

komando04

Üye
bakalım hayırlısı

uMTOku

Üye
Arkadaşlar oturmaya başlıyor rakamlar böyle yükselmeye devam ederse sanatçılar da windows phoneu böyle övmeye devam ederse satışlar artacak bekleyin en kötü diğer güncellemeden sonra gelir bir kaç güne

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar oturmaya başlıyor rakamlar böyle yükselmeye devam ederse sanatçılar da windows phoneu böyle övmeye devam ederse satışlar artacak bekleyin en kötü diğer güncellemeden sonra gelir bir kaç güne

Haydi hayırlısı bakalım çok yakında bekliyoruz ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt