şu siteden telefon alınırmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadikoy

kadikoy

Üye
    Konu Sahibi
şu siteden telefon alınırmı?
internette rastladım,eğer burdan telefon alan varsa yazsın..
bana pek güvenilir gelmedi..
.ceptelefonukampanyasi.com
postadan oyuncak telefon çıkarsa gitti telefon parası..

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Benim tercihim kesinlikle alışveriş yapmaman. Güvenebileceğin gittigidiyor ve hepsiburada olmalı

R.A.M

R.A.M

Üye
telefon gelmesine gelirde garanti dandik firmadan çıkar arıza yapınca başını ağrıtır

Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
sanalreyonum nasıl

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bu vb sitelere güvenmemenizi tavsiye ederim, 10 lira fazla verin elden alışveriş yapınız aksi halde, elinize ulaşacak cihaz garantisiz çin vb yapımlara sahip çıkabilir, elden alışveriş en hayırlısı olacaktır :oke:

komando04

komando04

Üye
Bu vb sitelere güvenmemenizi tavsiye ederim, 10 lira fazla verin elden alışveriş yapınız aksi halde, elinize ulaşacak cihaz garantisiz çin vb yapımlara sahip çıkabilir, elden alışveriş en hayırlısı olacaktır :oke:

son derece katılıyorum,yada hepsi burada.com ve gitti gidiyor garanti

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bizim arkadaş böyle bir siteden aldı birkaç gün sonra telefonu bozuldu garantiyi arıyor açmıyorlar.

The East

The East

Üye
Kapida odeme varsa sorun yoktur bence adam kapina gelsin parayi ver telefonu al tmmdir :)

badmus

badmus

Üye
Istedigin telefon ne bilmiyorum ama androidtelefonlari.com oldukca guvenilir. Şu an elimdeki s3'u ordan aldim. kesinlikle guvenilir bi site.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hepsiburada , gittigidiyor dan başka siteden alma derm

lordufuk

lordufuk

Üye
Sakın alma güvenilmez

alenkolik

alenkolik

Üye
Kapida odeme varsa sorun yoktur bence adam kapina gelsin parayi ver telefonu al tmmdir :)

Demeyle bitmiyor tabi :) kapidan satislarda bi o kadar tehlikeli ve risklidir. Tüketici mahkemesinde calisan biri olarak söylüyorum bunu. Başınızı durduk yere agirtmayin.

kadikoy

kadikoy

Üye
    Konu Sahibi
Değerli yorumlarınıza teşekkür ederim arkadaşlar,
ortak görüşünüz güvenilmeyen sitelerden alışveriş riskli ve tehlikeli..
zira xxx.ceptelefonukampanyasi.com sitesi adresini ve bulunduğu yeri bile yazmamış..
almıyorum.

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
site olarak bimeks ve vatandan alabilirsiniz onlar güvenilir

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
sahibndn gg den telefon aldıım aldığın kişi güvenilir olduktan sonra sıkıntı olmaz dediqin siteye güvenmem özellkle kapıda ödeme ise hiç bulaşma çünkü ürünü test edemiyorsun önce parayı ödemen gerekiyor ve kargodan telefon değil de başka bir şey çıkacağı da yüksek , karton kağıt buklesi vs , dikkat..

kadir9809

kadir9809

Üye
ucuz ürün alacak kadar zengin olmamalısın. :oke:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt