Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yazayım mı ? Yakayım mı ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr
Üye
Vaay benim hacı beybimi kaarşimi hangi füsküllü üzmüş n'oluyo laaağğn!! Ama baba sen harbiden seviyodun kızı yani toparlarsın bi' kaç haftaya
Abi kızla sinemaya gittik ordaki bilet dağıtan görevli bayan sordu yanyana mı ? diye Benim verdiğim cevap : Yok üst üste
3-4 kişi vardı kuyrukta yarıldı millet
Türe
Üye
Ben kendim ayrılmıştım. Okuluma gelmişti ve bir olay yaşamıştık ondan sonra herkesin içinde terkettim onu. Sonra 1 defa daha barıştık 1 hafta sonra yine ayrıldım. Bir kere kendinden soğuttuğu zaman iş bitiyor aga..
haydaravısyon
Üye
yak
DreaMagiC
Üye
Gerçek hayata hoşgeldin kardeşim... Yakarsan kendini yakarsın, yazarsan kendini yazarsın hayat bu kadar bencil işte...
doctorrr
Üye
Ben çıktım karşısına anlattım mevzuyu cevap koca bir ''HAYIR'' dı yapacak bişeyim yok.
kahvedeki abilerede söyle yarın okul çıkışı dövün kızı
doctorrr
Üye
Ben daha değişik bi' tepki beklerdim, çirkefleşeceğini zannettim ama şöyle bi' bakış attı, bi' de burun kıvırdı anladım ben tamam dedim kalktım hiç bi' şey olmamış gibi davrandık aynen devam... Tuhaftı. Ucuz yırttık Öyle yani... Ama şimdi onun derdine düşecek vakit yok Daha güneş zaptedilecek.