Kedi fırlamaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Grand63

Grand63

Üye
    Konu Sahibi
Kedi fırlamaları
Az önce apartman kapısında ustume kedi fırladı siz de boyle olaylar yaşadınız mı :)

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
genelde ben kedilerin üstüne fırlarım

Grand63

Grand63

Üye
    Konu Sahibi
tekmeyi bastım zaten hayvana ama sonra nedense bi pişmanlık yaşadım :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Hayvancagız soguktan korunmak için kendine sıcak yer arıyor. bizim oturma odasında dört tane yabanı kedi var
wc ye giderken rahatsız olmamaları için holin ışıgını açmıyorum. kedilerin bir zaraları yok birazcık tüyleri dökülüyor

otostopçu

otostopçu

Üye
çatı şart başını sokacab bi çatısı olmalı insanın

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ebu Hureyre (r.a), birgün bir köşede oturup dinlenir, tam kalkacakken pardesüsünün üzerine bir kedinin oturup uyuduğunu görür, kediyi rahatsız etmemek adına pardesüsünün kedinin uyuduğu kısımdan itibaren keser ve yoluna devam eder!!

O zamandan sonda Ebu Hureyre yani Kedi babası yahut Kediler Babası olarak bilinir!

Şimdiye kadar kendi kedilerimize yaklaşan yabani kediler dışında hiç bir kediye zararlı bişey yapmadım yapmam da şuan 8 tane beslediğimiz kedimiz var ve 1 milyon tane dostun mu olsun 1 tane kedin mi derseniz 1 tane kedim olsun derim, insansan akıllı bu hayvanlar ki onlara hayvan demeye bile dilim varmıyor :(

plajterligi

plajterligi

Üye
Yandaki duvarda yürüyen kedinin durup gözlerimin içine bakmasıyla tırsmam bir oldu. Atlama pozisyonunu almıştı sanki ama korkulan olmadı :D

muratvemine

muratvemine

Üye
Dedemlerin köyündede var 3 5 tane kedi.Resmen bildigin dag kedileri, sevmeye kalksan adami gbertirler

Kerim.

Kerim.

Üye
O degilde kedi sevmeyen insanlar daha kaba ve daha belali oluyo.kedi sevenler daha ililmli ve daha iyi insanlar oluyo.

- - - Eklendi - - -

Kedi nasil sevilmez bu arada yanimda olsada sevsem:gul:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
bizim kedimiz :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Parkın yanından geçiyorum ve çimlerde bir karga yavrusu görüyorum. Biraz izledikten sonra kafama bir darbe iniyor. Tepeye baktığımda anasının bana baktığını görüyorum

otostopçu

otostopçu

Üye
Parkın yanından geçiyorum ve çimlerde bir karga yavrusu görüyorum. Biraz izledikten sonra kafama bir darbe iniyor. Tepeye baktığımda anasının bana baktığını görüyorum
:alkis: karga - kuş - kedi :hmmm darwin haklı olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt